WK-Finale verzekering zorgt voor forse toename vliegreizen

24/06/2010 12:31

World Ticket Center B.V.

Amsterdam, 24 juni 2010 - In de reisbranche is het mogelijk een speciale WK-Finale verzekering af te sluiten bij het boeken van een vakantie. Deze verzekering biedt reizigers de mogelijkheid om, bij een finaleplaats voor Oranje, hun reis te annuleren of af te breken. World Ticket Center ziet hierdoor, voor het eerst tijdens een WK, een forse toename van het aantal geboekte reizen.

Maar liefst 60 % van de reizigers, die in de maand juni boekte bij World Ticket Center, vertrekt tijdens het WK. Dit is opmerkelijk, omdat gedurende het WK in 2006 het merendeel van de reizigers van World Ticket Center pas na de WK-finale hun koffers pakte. 'De garantie om een eventuele Oranje WK-finale bij te wonen in eigen land, speelt een belangrijke rol in de besluitvorming een reis te maken tijdens een WK' aldus Remi Wouters, Marketing Manager van World Ticket Center. De WK-Finale verzekering dekt de kosten voor het annuleren van vluchten en biedt consumenten die al op vakantie zijn, de mogelijkheid kosteloos terug te vliegen naar huis om in Nederland de finale te beleven. De verzekering kan worden afgesloten tot 1 juli.

World Ticket Center is een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland en is sinds 1983 een van de marktleiders op vliegreizen. World Ticket Center biedt naast wereldwijde vliegtickets, hotels, autohuur en complete zonvakanties verspreid over vele bestemmingen aan! World Ticket Center is dé specialist van Nederland op het gebied van wereldreizen en verre bestemmingen en is aangesloten bij SGR, IATA, PATA, ASTA. Met gemiddeld 25.000 bezoekers per dag is www.worldticketcenter.nl een van de grootste reiswebsites van Nederland.





http://www.worldticketcenter.nl