Warchild


Jubileumfeest Jan Snel levert 27.000 voor War Child op

24 juni 2010 - Onder het motto "50 jaar jong en still going strong" vierde Jan Snel BV uit Montfoort het 50-jarig bestaan op 9 april 2010. Voor deze gelegenheid was Ahoy omgebouwd tot een sfeervolle gelegenheid, waar niets aan het toeval was overgelaten. Tot middernacht was er een groot feest voor ruim 900 genodigden.

Jan Snel 50-jarig bestaan
De huidige directie, bestaande uit Harry van Zandwijk, Jacqueline van Zandwijk-Snel en Jan Snel jr. lieten in een prachtige presentatie zien waarom Jan Snel één van de grootste aanbieders op het gebied van tijdelijke en (semi-)permanente huisvestiging is. Ook kon men zien waarom het bedrijf toonaangevend is in het transport van recyclebare grondstoffen, naast specialist in het verticaal laden van 20 en 40 ft. zeecontainers. Natuurlijk was er ook aandacht voor de grondleggers van het bedrijf, Jan en Bets Snel, die de gehele avond aanwezig waren. De gasten, waaronder velen uit de bouwwereld en de recycling branche, vermaakten zich uitstekend en de stemming was opperbest.

Donaties voor War Child in plaats van cadeaus
De directie had de genodigden gevraagd om, in plaats van een cadeau aan Jan Snel BV, geld te doneren voor een goed doel. Eén van de hoogtepunten van de avond was dan ook, dat de cheque voor Stichting War Child ten bedrage van EUR 27.000 door Marco Borsato hoogstpersoonlijk in ontvangst werd genomen.

War Child bedankt iedereen van Jan Snel en alle genodigden van harte! Met 27.000 euro kan War Child al een jaar lang 2250 kinderen helpen.