Gemeente Bunnik


Ontwerpvergunning grondwateronttrekking Camminghalaan Bunnik

De gemeente Bunnik heeft de provincie toestemming gevraagd voor het onttrekken van grondwater voor de aanleg van riolering in de Camminghalaan in Bunnik. De ontwerpvergunning ligt ter inzage van 24 juni t/m 4 augustus.

De gemeente Bunnik heeft de provincie toestemming gevraagd voor het onttrekken van grondwater ten behoeve van de aanleg van riolering in de Camminghalaan te Bunnik. Volgens de Grondwaterwet is hiervoor een vergunning nodig. Gedeputeerde staten zijn van plan die vergunning te geven. De vergunning geeft aan onder welke voorwaarden de onttrekking mag plaatsvinden.
Ter inzage
U kunt de ontwerpvergunning en de daarbij behorende stukken inzien van donderdag 24 juni 2010 tot en met woensdag 4 augustus 2010:
* in het Provinciehuis (gebouw Bloeyendael), Afdeling Vergunningsverlening, Team Bodem en Water, kamer B1.3.51, Archimedeslaan 21 te Utrecht, elke werkdag van 8:30-17:00 uur; na telefonische afspraak (030) 258 31 32;

* bij de gemeente Bunnik, Singelpark 1 te Odijk, maandag tot en met vrijdag van 8:30-12:30 uur, telefoon (030) 659 48 48.

Stukken nog niet digitaal beschikbaar
Vanwege problemen met de nieuwe provinciale website zijn de stukken nog niet digitaal beschikbaar op http://www.provincie-utrecht.nl/. De papieren versie kunt u op bovengenoemde adressen inzien.