Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 24-06-2010

Verkeerscontrole Roosendaal: 62 bekeuringen

ROOSENDAAL: Agenten van het team Roosendaal hebben woensdag een verkeerscontrole gehouden op de Burgemeester Schneiderlaan. Tussen 14.00 en 19.00 uur werden 62 bekeuringen uitgeschreven voor onder andere het niet dragen van de autogordel en niet handsfree bellen. De agenten werden ondersteund door collega's van het regionale
VerkeersHandhavingsTeam (VHT) en de vreemdelingendienst. Ook
medewerkers van de Belastingdienst waren aanwezig; zij namen negen auto's in beslag en inden ruim 11.000 euro aan openstaande vorderingen.

Dronken Hoevenaar gaat weg na verkeersongeval op de Kade

OUDENBOSCH: Een 57-jarige automobilist uit Hoeven is woensdagmiddag rond 17.30 uur aangehouden, nadat hij weggegaan was bij een
verkeersongeval op de Kade waarbij hij betrokken was. De Hoevenaar was tegen de auto van een 58-jarige man uit Wieringerwerf gereden. De verdachte bleek ook nog stevig onder invloed van alcohol, vandaar dat zijn rijbewijs werd ingetrokken. Een reguliere ademanalyse lukte niet, dus moet een bloedproef uitwijzen in welke mate de man dronken was. Tegen de bestuurder wordt proces-verbaal opgemaakt.

Jongen uit Oudenbosch aangehouden na vernieling geparkeerde auto

OUDENBOSCH: De politie heeft woensdagavond rond 22.15 uur een 17-jarige jongen uit Oudenbosch aangehouden wegen vernieling. De knul zou samen met enkele andere jongeren op een auto van een bewoner van het Bossche Laag hebben gezeten die daardoor tegen een paaltje reed. De auto raakte beschadigd bij de bumper. De eigenaar van de auto heeft aangifte gedaan; de politie is nog op zoek naar de andere jongeren die ervandoor gingen toen de eigenaar het groepje aansprak.

Twee koperdieven in de kraag gevat dankzij oplettende getuige

HOOGERHEIDE: Een 18-jarige man uit Halsteren en een 28-jarige Bergenaar zijn donderdagmorgen kort voor 04.00 uur aangehouden wegens koperdiefstal. Een getuige had de politie gebeld, nadat hij zag dat twee mannen over een hek van een bouwterrein aan de In d'hoef waren geklommen. Gealarmeerde agenten zochten vervolgens met een hond naar de verdachten en met succes. Het tweetal kon eenvoudig worden ingerekend. De mannen zijn meegenomen naar het bureau en daar ingesloten.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 24-06-2010 14:26 | © Regio Midden en West Brabant |