Politie Kennemerland

Gewonden na aanrijdingen

Haarlem, Heemskerk, 24-06-2010

Een 21-jarige man uit Driehuis is woensdagmiddag 23 juni gewond geraakt bij een aanrijding. De man reed rond 16.30 uur op zijn motor in de P.C. Boutensstraat tegen een auto bestuurd door een 49-jarige Haarlemse die de motorrijder geen voorrang verleende. De man is voor behandeling naar een ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de precieze toedracht van de aanrijding.

HEEMSKERK, 23 juni Een 39-jarige man uit Beverwijk is woensdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding. De man reed rond 17.00 uur op zijn snorfiets op de rotonde bij de Duitslandlaan en de Beneluxlaan en werd aangereden door een auto bestuurd door een 49-jarige vrouw uit Velserbroek die de snorfietser geen voorrang verleende. De man is voor behandeling naar een ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de precieze toedracht van de aanrijding.

HAARLEM, 23 juni Een 32-jarige vrouw uit Haarlem is woensdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding. De vrouw reed rond 17.20 uur op haar fiets over de Zijlsingel en werd op de kruising met de Zijlsingel aangereden door een auto bestuurd door een 38-jarige Haarlemse. De vrouw is voor behandeling naar een ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de precieze toedracht van de aanrijding.

HAARLEM, 24 juni Een 63-jarige vrouw uit Haarlem is donderdagochtend gewond geraakt bij een aanrijding. De vrouw reed rond 10.50 uur op haar fiets op de kruising van de Europaweg met de Schipholpoort aangereden door een snorfiets bestuurd door een 19-jarige Haarlemmer. De vrouw is voor behandeling naar een ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de precieze toedracht van de aanrijding.