FloraHolland


Nieuwe functies op FloraHolland e-Trade

FLORAHOLLAND (24 juni 2010) - FloraHolland e-Trade zorgt ervoor dat de website continue gebruiksvriendelijker wordt. Op maandag 17 juni heeft er een nieuwe belangrijke release van FloraHolland e-Trade plaatsgevonden. De belangrijkste onderdelen, de ordermodule, CGI module en de agentfunctie zijn verbeterd.

Ordermodule
In de verbeterde versie van de ordermodule van FloraHolland e-Trade kan een aanvoerder alle informatie onafhankelijk vastleggen en de kopers tegelijkertijd een digitale orderbevestiging sturen. Een order kan op 4 manieren worden vastgelegd, op basis van assortiment, dagaanbiedingen, termijnaanbieding en bij een specifieke op maat gemaakte order.

CGI module
De CGI module is een mogelijkheid om op een betrouwbare manier met gevoelige informatie om te gaan. Met de CGI module kan betrouwbare informatie beschermd worden voor de door u aangewezen personen. Als aanvoerder kunt u nieuwe rollen aanmaken, zoals de rol van een agent of veilingmedewerker. Aan de nieuwe rollen kent u rechten toe, dit houdt in dat u beperkingen bij bepaalde personen aan kunt vinken.

Agentfunctie
Door de agentfunctie kunnen kwekers en telersverenigingen die met meerdere administratienummers werken nu gekoppeld worden. Dit betekent
1 keer inloggen en direct toegang krijgen tot alle gekoppelde administratienummers.