Ingezonden persbericht

ONDER EMBARGO TOT 17.30 UUR

Headlines TMF Awards 2010

30 Seconds To Mars, Kane,
Nick & Simon en The Opposites headliners TMF Awards Festival 2010

KAARTVERKOOP START 27 MAART

Amsterdam, 25 maart 2010

Op 26 juni 2010 is de hele Nederlandse muziektop in Enschede te vinden voor de 14e editie van de TMF Awards. Zo zullen onder andere Kane, DI-RECT, Nick & Simon en The Opposites, Dio & Flinke Namen op de TMF Mainstage, Enschede op zijn kop zetten. Naast de Nederlandse muziektop reizen ook de internationale acts 30 Seconds To Mars en Gabriella Cilmi naar het Volkspark in Enschede af, om het publiek te geven waar ze voor komen: optredens! Zij zijn slechts enkele van de vele artiesten die tijdens het festival op de verschillende podia te zien zijn. Ook dit jaar worden er tussen de optredens door awards uitgereikt in verschillende categorieën.

30 SecondsTo Mars is in 1998 opgericht door Jared Leto en zijn broer Shannon Leto. Het eerste album 30 Seconds To Mars kwam uit in 2002. Het tweede album A Beautiful Lie bestormde in 2005 de hitlijsten en betekende de internationale doorbraak van de band. In 2006 won de band een MTV2 Award voor The Kill bij de MTV Video Music Awards in de Verenigde Staten. Tijdens de MTV European Music Awards in Europa wonnen ze in 2007 de award voor beste rockband.

In december 2009 bracht de band het derde studioalbum This Is War uit met daarop onder andere de hitsingle Kings and Queens.

Verschillende TMF Podia
Tijdens het TMF Awards Festival op 26 juni worden er in het Volkspark in Enschede drie podia geplaatst waar verschillende optredens zullen plaatsvinden; TMF Mainstage, Superchart Stage en TMF Dance Stage hosted by Absolutely Fresh. 30 Seconds To Mars, Kane, Nick & Simon, The Opposites, Dio & Flinke Namen en de mannen van DI-RECT brengen hun grootste hits ten gehore op TMF Mainstage. Op de Superchart Stage treden Gabriella Cilmi, Waylon, Destine, Diggy Dex en Stereo op. Bij TMF Dance Stage kun je volledig los gaan op tracks van Sidney Samson, Sunnery James & Ryan Marciano, The Partysquad, Quintino ft. Mitch Crown en Marc Vano & MC Sherlock.
Kaartverkoop TMF Awards Festival
De kaartverkoop van deze editie van het TMF Awards Festival start zaterdag 27 maart om 10.00 uur via www.tmfawards.nl, telefonisch via 0900-9000500 of bij een van de 400 Primera winkels. Kaarten kosten ¤ 29,50 peer stuk. Alle voorgaande edities van de TMF Awards waren in zeer korte tijd uitverkocht.

Kijk voor meer informatie en tickets op www.tmfawards.nl