Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Almere, 22 april 2010

Even geen voetbal met Theatergezelschap Vis à Vis

SILO 8: buitenspektakel als alternatief voor het WK-voetbal

.
Silo 8 is een bizarre buitenvoorstelling waarin ontroering en spektakel hand in hand gaan. Op 24 juni - tijdens het WK-voetbal - kan iedereen die even geen voetbal wil voor de bodemprijs van ¤118,50 naar dit buitenspektakel bij Almere strand.

SILO 8 is een visueel spektakel voorstelling met ontroering, humor en overdonderende effecten. Een meeslepend scenario over de zorg in de toekomst dat voor jong en oud zal aanspreken en dat zich afspeelt in een immens decor van containers. Een breed palet van acteurs en muzikanten, een bouwkraan en fantastisch vernuft ontvoeren het publiek in een wereld waarin de zwaartekracht het onderspit delft en dromen vleugels krijgen.

Het publiek volgt een ouder Surinaams echtpaar dat zich aan de poort van Silo 8 (een zorginstituut dat uit schroot is verrezen) meldt. In ruil voor hun spaargeld worden de poorten geopend voor een zorgeloze oude dag. Echter niet voor lang!

In Zwitserland wordt Silo 8 al vier jaar lang met groot succes gespeeld door Karl's Kühne Gassenschau en heeft al meer dan 400.000 bezoekers getrokken.

Reden genoeg om tijdens de voetbal-loze avond SILO 8 te bezoeken op 24 juni. Vooraf wordt een heerlijk diner geserveerd. Voor meer informatie en het bestellen van kaarten kunt u terecht op www.silo8.nl

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht