Ingezonden persbericht


Regus opent tweede business centre in Zwolle

Regus, wereldmarktleider op het gebied van innovatieve werkplekoplossingen, opent een tweede business centre in Zwolle. Aanleiding is een groeiende vraag en toenemend economisch herstel in Nederland. Eduard Schaepman, algemeen directeur Regus Benelux en Marlies van Wijhe, Zakenvrouw van het Jaar 2010, openen het nieuwe centre op donderdag 24 juni.

Tweede Regus centre in aantrekkelijke zakelijke omgeving De opening van BusinessCenter Oosterenk laat het belang zien dat Regus hecht aan deze regio en maakt het ondernemingen van iedere omvang mogelijk flexibel te werken in een ondernemende omgeving. Overijssel was een van de provincies die het zwaarst werd getroffen door de recessie. Zwolle is echter een enorme aantrekkingskracht blijven uitoefenen op ondernemers en blijft nog steeds groeien, onder meer door de inspanningen van de lokale overheid.

BusinessCenter Oosterenk

Flexibiliteit op een toplocatie
Eduard Schaepman, algemeen directeur Regus Benelux: "Voor ondernemingen die op zoek zijn naar kansen in Nederland, is dit een regio vol groeiperspectief. Zwolle is een geweldige plek om zaken te doen, zeker wanneer dat eenvoudiger wordt gemaakt met de mogelijkheden die Regus biedt. Wij stellen ondernemingen in staat om flexibel te blijven en te kunnen groeien of inkrimpen op basis van marktomstandigheden en niet gebonden te zijn aan kosten van lange termijn huurcontracten."

Het nieuwe business centre in Zwolle Business Park is gelegen aan de rand van Zwolle; het bestaande centre ligt in het centrum van de stad. Het nieuwe centre is gevestigd in een groot modern gebouw, waar ook een fitness club, kinderopvang en espresso- en sandwichbar te vinden zijn. Het is uitstekend te bereiken en ligt op zo'n tien minuten van het centrum en het station, wat een belangrijk centraal verkeerspunt is voor het noorden van Nederland.

Aanwezig zijn bij de opening?
De pers is van harte welkom om aanwezig te zijn bij de opening, die plaatsvindt op donderdag 24 juni vanaf 16:30 uur op de Dr. van Deenweg 13 in Zwolle. Het officiële gedeelte van de opening van het Regus business centre door Marlies van Wijhe begint om 17:00 uur.

Over Regus
Regus is wereldmarktleider op het gebied van innovatieve werkplekoplossingen. Regus beschikt over producten en diensten die uiteenlopen van volledig ingerichte kantoorruimtes, tot professionele vergaderruimten, business lounges en het grootste netwerk van studio's voor videoconferentie. Regus biedt een nieuwe manier aan van werken, of dit nu van thuis uit, onderweg of vanuit een kantoor is. Naast klanten als Google, GlaxoSmithKline en Nokia bedient Regus duizend groeiende kleine en middelgrote ondernemingen, die hun kantoor- en werkplekbehoeften uitbesteden aan Regus. Daardoor kunnen zij zich focussen op hun core business. Meer dan 500.000 klanten profiteren elke dag van de faciliteiten die Regus aanbiedt op 1.000 locaties, in 450 steden in 80 landen. Het stelt individuen en ondernemingen in staat om te werken waar, hoe en wanneer zij dat willen. www. regus.nl / www.regus.presscentre.com


Noot voor redacties


----------------------