Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Almere, 17 juni 2010

Nu de fantasie aan de bal

SILO 8: buitenspektakel als alternatief voor het WK-voetbal

.
Drie wedstrijden per dag en dat nog dagen achter elkaar. Als het voetbal niet jouw passie is duurt het WK nog heel lang. Daarom is er op 24 juni tijdens de wedstrijd Nederland - Kameroen voor iederreen die even geen voetbal wil een geweldig alternatief: Silo 8 het buitenspektakel bij Almere Strand. Vanaf heden toegangskaarten voor 24 juni voor de speciale prijs van ¤ 18,50. Silo 8 is een bizarre buitenvoorstellingg waarin ontroering en spektakel hand in hand gaan. Een breed palet van acteurs en muzikanten, een bouwkraan en fantastisch vernuft ontvoeren het publiek in een wereld waarin de zwaartekracht het onderspit delft en dromen vleugels krijgen.

Het publiek volgt een ouder Surinaams echtpaar dat zich aan de poort van Silo 8 (een zorginstituut dat uit schroot is verrezen) meldt. In ruil voor hun spaargeld worden de poorten geopend voor een zorgeloze oude dag. Echter niet voor lang!

In Zwitserland wordt Silo 8 al vier jaar lang met groot succes gespeeld door Karl's Kühne Gassenschau en heeft al meer dan 400.000 bezoekers getrokken.

De SILO 8 voetbal-loze avond is op 24 juni. Vooraf wordt een heerlijk diner geserveerd in het restaurant Faya Lobi. Voor meer informatie en het bestellen van kaarten kunt u terecht op www.silo8.nl

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht