Ingezonden persbericht


-- Persbericht --

Wereldwijzer Reisforums sponsort netwerkborrel eTravel event

Nijmegen, 18 juni 2010 - De populaire reissite Wereldwijzer Reisforums is sponsor van de netwerkborrel van eTravel. Dit eendaagse congres over online innovaties voor de reisbranche wordt 24 juni gehouden te Amsterdam.

De continu veranderende ontwikkelingen op internet bieden de reisbranche vele mogelijkheden. Know how is noodzakelijk. Sessies van specialisten op het gebied van onder andere affiliate marketing, mobile, social media, online advertising, web analytics en conversie staan centraal. Ook komen aansprekende online actieve bedrijven uit de reisbranche uitgebreid aan het woord.

Als social media platform voor de reiziger is Wereldwijzer Reisforums continu bezig met de nieuwste online mogelijkheden. Naast de drukbezochte website www.wereldwijzer.nl met 200.000 bezoekers per maand is Wereldwijzer ook aanwezig op Hyves, Facebook en Twitter. Ook het bezoeken van de website zelf is mogelijk via een iPhone applicatie en via mobiel internet.

Aanmelden voor het eTravel event is nog mogelijk via www.emerce.nl/etravel

Over Wereldwijzer Reisforums
De website Wereldwijzer Reisforums is een social media website, waar reizigers elkaar ontmoeten, met elkaar discussiëren en tips uitwisselen. De website wordt maandelijks door ruim 200.000 Nederlanders en Vlamingen bezocht en al meer dan 110.000 reizigers en vakantiegangers hebben zich aangemeld bij Wereldwijzer Reisforums. De site is op overzichtelijke wijze onderverdeeld in meer dan 50 landen, thema's en de diverse wereldcontinenten. Naast discussieforums is het op Wereldwijzer ook mogelijk om reisgenoten te zoeken, spulletjes te koop te zetten op de reismarkt, ervaringen over reisbestemmingen te delen, vakantiefoto's online te zetten en veel meer. QuaMundi Travel Media is eigenaar en exploitant van de website Wereldwijzer Reisforums.

-- Einde persbericht --

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht