Dura Vermeer

Amersfoort - 24 juni 2010

Start bouw project Parkweelde 2

Dura Vermeer Bouw Hengelo kan gaan starten met de bouw van 45 eengezinswoningen, 28 appartementen en 7 maisonnettes voor het project Parkweelde 2 aan de Van Randwijcklaan in de Kruiskamp in Amersfoort.

Opdrachtgever de Alliantie heeft besloten de bouw in gang te zetten vanwege het voorspoedige, mede dankzij de Koopgarantkorting, verloop van de verkoop van de woningen binnen het project.

"Wonen en werken op een centrumlocatie blijft populair", zegt Dick van Tatenhove, senior projectmanager van de Alliantie. "Dit zagen we ook bij de verkoop van de voorloper Parkweelde 1. Na onderzoek onder de kopers bleek dat 90% kocht om de locatie dicht bij de gezellige binnenstad".
Na een voorspoedige bouw van de woningen aan de overzijde van de Van Randwijcklaan (Parkweelde 1) staat Dura Vermeer Bouw Hengelo ook hier klaar om de handen uit de mouwen te steken en van dit project een succes te maken.

Er wordt naar gestreefd om nog voor de bouwvak met het heiwerk te beginnen en aansluitend na de zomervakantie te starten met de funderings- en ruwbouwwerkzaamheden. De bouw zal ongeveer anderhalf jaar duren. Dit houdt in dat de eerste woningen eind 2011 opgeleverd worden.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie betreffende dit project op www.parkweelde2.nl.