Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

()

NOVASOL breidt aanbod vakantiehuizen in Europa uit Bekijk het totale aanbod in de nieuwe Europa brochure

Reeuwijk, 24 juni 2010 - NOVASOL brengt een nieuwe Europa brochure uit. Deze brochure brengt een overzicht van de vakantiehuizen in Europa die nieuw aan het bestaande aanbod zijn toegevoegd sinds de verschijning van de reguliere brochure. Met de nieuwe brochure biedt NOVASOL haar klanten een nog vollediger overzicht aan vakantiehuizen.

Het exclusieve aanbod van NOVASOL is sterk groeiende. NOVASOL streeft er dan ook naar om de variatie in het aanbod vakantiehuizen te behouden, deze wordt voortdurend afgestemd op de wensen van de klant. Met de nieuwe brochure wil NOVASOL haar klanten meer inspiratie bieden voor de keuze van een NOVASOL vakantiehuis.

Vakantie in een eigen vakantiehuis wint nog steeds aan populariteit. Met aanbiedingen zoals de Spaar- en Minivakantie kunnen vakantiegangers tot 30% op de verblijfskosten besparen. Tegen het zogenaamde zonneschijntarief zijn, zelfs in de zomermaanden, comfortabele 4-sterrenhuizen te boeken voor nog geen ¤ 500,- per week. Daarnaast biedt NOVASOL ook nog eens de 'Beste Prijs Garantie', wat inhoudt dat zij de meest gunstige prijzen garanderen. Wanneer de vakantiehuizen elders voordeliger worden gevonden, betaalt NOVASOL het prijsverschil dubbel terug.

Voor meer informatie en het aanvragen van een gratis NOVASOL brochure kunt u contact opnemen met novasol@novasol.nl of ga naar www.novasol.nl.

Over NOVASOL

Meer dan 28.000 individuele vakantiehuizen in 21 Europese landen behoren exclusief tot de NOVASOL groep, onderdeel van Wyndham Exchange and Rentals van Wyndham Worldwide en is daarmee de grootste aanbieder van vakantiehuizen in Europa. NOVASOL heeft huizen in o.a. Denemarken, Zweden, Tsjechië, Nederland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië, Griekenland en Turkije in portefeuille. Het hoofdkantoor van NOVASOL bevindt zich in Kopenhagen. De Benelux wordt aangestuurd vanuit het kantoor in Tilburg.

###

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht