Ingezonden persbericht


Rabobank West Betuwe
Afdeling Marketing
Postbus 220
4000 AE Tiel
(0344) 62 99 82

PERSBERICHT

Heerlijkheid Mariënwaerdt en Rabobank West Betuwe breiden samenwerking uit

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt en Rabobank West Betuwe werken al jaren samen. In juni dit jaar tekenden ze wederom voor de organisatie van de Landgoed- en Kerstfair 2010. Om samen nog meer te kunnen betekenen voor de regio, breiden ze hun samenwerking verder uit.

Ontwikkeling
Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt groeit. Was er eerst alleen een kleinschalige Landgoedwinkel met producten uit eigen moestuin, nu heeft het landgoed een pannenkoekenhuis, jaarlijks twee grote fairs, een eigen glossy magazine Heerlijkheid, een brasserie, een Bed & Breakfast, verschillende sfeervolle locaties voor feesten en vergaderingen, de Paarden Heerlijkheid en sinds kort ook een zorgimkerij. Ondanks de groei houdt het Landgoed vast aan haar waarden en authentieke karakter. "Ook de komende jaren blijven we het landgoed ontwikkelen. Zo zijn er plannen voor een hotel en zijn de eerste stappen voor een meerjarig samenwerkingsverband (zgn. partnership) met verschillende partijen gezet, waarvan die met de Rabobank er één is. Alle nieuwe stappen zijn wel in lijn met onze normen en waarden: behoud van rust en ruimte in combinatie met verantwoorde, duurzame en smaakvolle activiteiten", aldus barones Nathalie van Verschuer-des Tombe.

Duurzaam en betrokken
De Rabobank is positief over een toekomstig `partnership' met het Landgoed: "Heerlijkheid Mariënwaerdt is een maatschappelijk verantwoord ondernemend landgoed en bovendien een prachtige plek die een icoon is voor de West Betuwe. Aandacht voor de natuur en de omgeving is belangrijk en dit zie je terug in duurzame en biologische producten. Daarnaast dragen zij bij aan de economische, toeristische en duurzame ontwikkeling van de Betuwe en streven zij normen en waarden na die bij de Rabobank passen. Dit vinden wij belangrijk en daarom willen we graag met hen samenwerken", onderstrepen Dick Pors en Rutger van Stappershoef van Rabobank West Betuwe. De komende tijd bekijken beide organisaties hoe zij zich in de toekomst aan elkaar verbinden en de regio kunnen versterken.

Namens Rabobank West Betuwe ondertekenden Dick Pors, adjunct directeur Private Banking en Rutger van Stappershoef, manager Marketing, Communicatie en Coöperatie. Namens Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt ondertekende barones Nathalie van Verschuer-des Tombe, mede-eigenaar.


---