Oprichting Pulsar Projecten, meesters in veranderingsprocessen


van inspiratie naar realisatie

GRONINGEN, 20100624 -- Ondernemende professionals Peter van Bommel, Bart van der Meij en Aldo van Duivenboden hebben op 1 juni 2010 Pulsar Projecten opgericht. De partners van Pulsar Projecten vervullen tijdelijke rollen als manager of coach in organisaties (profit en non profit) die een veranderingsproces willen doormaken.

De Pulsar Visie® van instituut deVoorde (Laag Zuthem, www.devoorde.nl) staat centraal in de aanpak van projecten en opdrachten. Peter, Bart en Aldo hebben daar onlangs de 3-jarige Pulsar Academie afgerond en willen de toepassing van de visie, in nauwe samenwerking met deVoorde, in de commerciële sector verder ontwikkelen en verspreiden.

Tijdelijkheid en tijd spelen een essentiële rol in de aanpak van Pulsar Projecten. Er worden vooraf harde afspraken gemaakt over de looptijd en het resultaat van het voorgenomen veranderingsproces. Beperking van de tijd om een gewenste verandering te realiseren is een noodzaak om de creatieve energie in een organisatie te stimuleren. Medewerkers worden met de aanpak van Pulsar Projecten geëngageerd in het veranderingsproces en worden aangespoord om het beste uit zichzelf te halen. Zo wordt gewerkt van inspiratie naar realisatie.

Meer informatie is te vinden op www.pulsarprojecten.nl
Voor vragen kunt u mailen naar info@pulsarprojecten.nl





Ingezonden persbericht