Socialistische Partij

Symposium voor Jan Marijnissen morgen live op internet

23-06-2010 * De SP zendt aanstaande donderdag het symposium over de mondiale problemen in een globaliserende wereld live uit via internet. Met het symposium bedankt de Tweede Kamerfractie van de SP oud-fractievoorzitter Jan Marijnissen voor zijn werk in de Tweede Kamer.

Tijdens het symposium gaat Marijnissen in gesprek met Herman Wijffels, Frans Timmermans, Joris Voorhoeve en Ruud Lubbers. Prominente sprekers als Wouter van Dieren, Jan Mulder en Marcel van Dam spreken op het symposium een column uit.

Het symposium vindt plaats op donderdag 24 juni 2010 en wordt van 13.30 tot 15.30 uur gehouden in de Oude Zaal van de Tweede Kamer. De bijeenkomst wordt geopend door SP-Kamerlid Jan de Wit. Vervolgens bespreekt Jan Marijnissen in drie blokken de mondiale problemen in een globaliserende wereld met de vier prominente (oud-) politici. Vanaf 13.30 is het symposium live te volgen op deze website.

De discussie wordt afgewisseld door drie columns van Wouter van Dieren, Marcel van Dam en Jan Mulder. Respectievelijk om 13.55, 14.30 en 15.05 uur spreken zij hun column uit.