Ingezonden persbericht


Wintercollectie 2010

Nieuwkomers blijven binnenstromen bij Wolky

Zo natuurlijk als de loop van een rivier, loopt de nieuwe «River» van Wolky. De boots en laarzen uit de serie «River» meten zich met de kracht van stromend water. Het design vloeit samen met de prachtige rustieke leersoort tot een elegante verschijning, dat nooit verveelt. En de voet ligt comfortabel ingebed om de "natuurlijke tred" te voelen. Laat je meevoeren in de stroom die «River» heet, en geniet!

Voor «River» zijn twee prachtige leersoorten gebruikt: York leer en Ascot leer. Het klinkt niet alleen Engels, het getuigt ook van het Engelse landleven chique. Prachtig in de warme tinten zwart, bruin, cognac, antraciet en aubergine en verkrijgbaar in de damesmaten 36 t/m 43.

Model 550 Bravo E139,95 is een enkelhoge boot met een sierriem met gesp rond de enkel die vooral geliefd is onder een lange broek.

Model 551 Benito E169,95 is een kuitlange laars met een stoere look dankzij de aparte paardrij-achtige riem, laag rond de enkel.

De hoge laars 552 Pardo E174,95 heeft aan de achterzijde als eyecatcher een rijgveter, dat gelijk een handige "op maat maker" is voor de schacht. Let wel, deze laarzen zijn voorzien van een handige rits, het is dus niet nodig ze telkens weer op de juiste manier te binden.

De hoge laars 553 Tinto E169,95 is van klassieke eenvoud en altijd elegant.

Verkoopinformatie