Ingezonden persbericht


STIPA-Molenaar Racing GP draait warm tijdens eerste training TT Assen

De 80e editie van de TIM TT Assen is vandaag begonnen onder zeer goede weersomstandigheden. STIPA-Molenaar Racing GP rijder Randy Krummenacher kwam vandaag tot een keurige achtste positie en de Spanjaard Luis Salom op een voorlopige derde startrij met een 11e plek.

De 80e editie van de TIM TT Assen is voor het STIPA-Molenaar Racing GP team en thuis wedstrijd. Beide rijders willen dan ook een goed resultaat boeken tijdens dit weekend. Randy Krummenacher was vandaag nog niet geheel tevreden met de voorlopige achtste plaats en wil morgen tijdens de kwalificatie zeker richting de top 5 rijders.

Luis Salom voelt zich hier in Nederland helemaal geweldig met het Spaanse weer die Assen vandaag kreeg voorgeschoteld. De winnaar van de Red Bull Rookies Cup race hier op het circuit van Assen in 2007 kon ook nog niet helemaal tevreden zijn. De Spanjaard kwam tot een respectabele 11e positie en heeft zijn doel gericht op een top 10 plaats.

Randy Krummenacher (8e, 1:44.779):

"Het ging vandaag oké. We zijn nog volop aan het afstellen en komen in de goede richting. In de sessie van vandaag hadden we wat kleine problemen met de motor die in de loop van de sessie opgelost werden. Ik kon toen concentreren op het afstellen van de vering en we komen steeds dichtbij een goede set-up. Een achtste plek is goed voor vandaag en er zit dit weekend meer in. Morgen zal we dit laten zien tijdens de kwalificatie waar ik ga voor een top 5 plaats."

Luis Salom (11e, 1:45.298):

"Ik ben niet helemaal tevreden met het resultaat van vandaag. Ik pushte erg hard in de het laatste kwartier maar kwam niet tot een snellere tijd. Misschien dat ik het te graag wilde. De motor is nog niet helemaal naar mijn zin maar daar wordt aan gewerkt. Ik denk dat de motor morgen een stuk beter is en dat ikzelf ook nog harder kan. Het zou mooi zijn voor het team om hier tijdens hun thuis Grand Prix een goede startpositie te veroveren. Het zou zelfs super zijn als ik morgen naar een tweede startrij kan rijden!" STIPA-MOLENAAR RACING GP w: www.molenaarracing.com e: info@molenaarracing.com