Ingezonden persbericht


STIJLVOL TERUG NAAR SCHOOL OF WERK MET DE TASSEN VAN CASE LOGIC

Nog geen rugzak of handtas voor je netbook? Case Logic vrolijkt klassieke computertassen op en lanceert een nieuw Urban Line gamma met een 'Street Chic' look!

Gembloux, België - 24 juni 2010 - Case Logic, ontwerper en producent van bescherm- en opbergaccessoires voor multimedia-apparaten, denkt dit najaar aan de fashonista's. De producent stelt een lijn met praktische computertassen voor waarvan het ontwerp geïnspireerd is op de laatste modetrends.

Subtiel spel van losse en vaste naden
Het UL-gamma in felle kleuren onderscheidt zich van klassieke computertassen door de asymmetrische uitsnijdingen of 'scratches' in het voorvak. Deze zorgen ervoor dat, zodra het voorvak gevuld wordt, er speelse grijze of oranje accenten tevoorschijn komen. Resultaat: een kleurrijk en subtiel spel met vaste en losse naden!

Tassen met scratches voor een multifunctioneel gebruik! Zoals de andere producten van het merk, is het gamma UL-tassen ontworpen om te beantwoorden aan de dagelijkse behoeften van de gebruiker. Case Logic heeft de insnijdingen op een manier geplaatst dat je de schouderband van de tassen moeiteloos kunt veranderen. Dit zorgt ervoor dat de tassen zowel over de schouder als in de hand kunnen worden gedragen.

Verschillende afmetingen voor verschillende soorten gebruikers ()

Voor de liefhebbers van netbooks
Referentie: ULA-110 - Adviesprijs: ¤ 19,99
> Verkrijgbaar in grijs, paars of groen, biedt de ULA-110 handtas opslagruimte voor je netbook tot 10.2', maar ook voor voedingskabels of andere accessoires. Het ingenieuze klittenbandsysteem zorgt ervoor dat je de tas zowel over de schouder als in de hand kan dragen. Ook handig is de aparte ruimte voor een USB-stick die ervoor zorgt dat je niet je hele tas moet doorzoeken.

()

Voor wie weinig bagage heeft
Referentie: ULA-112 - Adviesprijs: ¤ 29,99
> Dankzij twee aparte vakken met rits, is de ULA-112 handtas ideaal voor netbooks of kleine laptops tot 12'. Berg je computer en papieren op in het hoofdvak en je accessoires in het voorvak. Om het nog gemakkelijker te maken, kan je parkeertickets of treinbiljetten wegsteken in een apart achterzakje. Deze handtassen zijn verkrijgbaar in grijs, paars of groen.

ULA116_Zipper2

Voor modebewuste professionals
Referentie: ULA-116 - Adviesprijs: ¤ 39,99
> Deze aktetas voor laptops tot 16' kan zowel in de hand gedragen worden dankzij de twee handvaten aan de bovenkant van de tas, als over de schouder zodat je je handen vrijhoudt. De aktetas is verkrijgbaar in grijs met oranje accenten die verschijnen op het voorvak zodra je hierin een voedingskabel, externe harde schijf en dergelijke opbergt.

ULM-116.jpg
Voor wie van flexibiliteit houdt
Referentie: ULM-116 - Adviesprijs: ¤ 49,99
> Deze messenger bag past zich aan elke lading aan. Wil je enkel een laptop tot 16' en wat papieren meenemen? Berg ze dan op in het hoofdvak en vervoer ze in alle veiligheid. Wil je ook nog enkele schoolboeken toevoegen? Een ritssluiting aan de buitenkant van de tas verdubbelt de opbergruimte in het hoofdvak!

()
Voor iedereen!
Referentie: ULB-116 - Adviesprijs: ¤ 49,99
> Deze stijlvolle rugzak bevat een gevoerde ruimte voor een laptop van 16' en een groot vak om kabels en multimedia-accessoires in op te bergen. Het ingenieuze klittenbandsysteem maakt het mogelijk om de schouderbanden weg te steken zodat ze niet loshangen.

De tassen uit het UL-gamma zijn vanaf september verkrijgbaar bij speciaalzaken.

Neem voor aanvullende informatie, beeldmateriaal of inlichtingen over verkooppunten contact op met onderstaande perscontacten.