Congres Vrouwelijk leiderschap: de herinrichting van een maatschappij


Middagcongres op 24 juni van de Stad van Morgen

EINDHOVEN, 20100617 -- Stad van Morgen, een stichting met een uitvoerende visie/missie voor duurzame continu√Įteit en vooruitgang van menselijke organisatievormen, viert haar 1 jarig bestaan. Zij gaat samen met hun gasten en Vrouwelijke sprekers vanuit leiderschap, diversiteit en de praktijk kijken hoe zij bijdragen en verder kunnen bijdragen aan de herinrichting van de maatschappij. Locatie Conferentieoord Mennorode, te Elspeet op 24 juni 2010 van 13.00 - 17.30 uur.

De sprekers genieten wereldwijde bekendheid:

Dr. Karin Jironet, international bekend vanuit De Baak VNO-NCW op het gebied van leiderschapsontwikkeling geeft haar visie op Leiderschap die tot integriteit en werkelijk authentiek leiderschap zal voeren.

Helma Schenkeveld MSM, is financieel strategisch adviseur bij Ontwikkelingsbedrijf Gemeente Amsterdam en voorganger in de Duif in Amsterdam en deelt: "Het geheim van vrouwelijk leiderschap in de metropool Amsterdam".

Prof.dr.Christien Brinkgreve geeft haar visie op diversiteit is de weg en de context van mannelijk en vrouwelijk leiderschap.

Prof. Paul de Blot reageert op zijn persoonlijke wijze op de vorige sprekers en de herinrichting van de maatschappij.

Het congres is vrij toegankelijk, aanmelden wordt gewaardeerd en kan via www.stadvanmorgen.com

Stad van Morgen is een stichting waarbinnen deelnemende ondernemers, ondernemingen en instellingen binnen werkgroepen visies concretiseren ten behoeve van een duurzame economie, maatschappij en relatie met onze planeet. Deze worden dan praktisch aangeboden aan regionale overheid, corporate organisaties, zakelijke communities en het onderwijs. De stichting investeert in onderzoek, integrale duurzame transformatie en indexering van organisaties.

Stad van Morgen