Nieuwe fitnessrage Hoopfit uit Amerika nu ook in Nederland


Feel good, let's Hoop

BRIELLE, 20100628 -- Michel Obama en Beyonce zijn al fanatieke hoopers, ze blijven fit en in vorm met de leuke en gevarieerde oefeningen die je kan doen met een HOOP en je verbrandt ermee wel 600 calorieën per uur. Weet je het nog, hoelahoepen als kind op het schoolplein en zoveel mogelijk rondjes draaien om de heupen? Nu wordt dit plezier gecombineerd met een total body workout, die niet alleen meer voor kinderen is. Hoelahoepen ook wel Hoopfit genoemd is de nieuwe fitness rage uit Amerika. Nu ook in Nederland.[Logo Hoopfit] Circe Lubbers is de creative director van HOOPFIT en is de eerste in Nederland die het Hoopfit programma zal introduceren. Circe Lubbers is aangesloten bij de internationale Hoopgirl organisatie en zal zij vanaf 1 juni Hoopdance shows, Hoopfit cursussen, workshops en opleidingen voor toekomstige Hoopfit instructeurs aan gaan bieden. Aangezien (bijna) iedereen kan hoopen zijn er verschillende workouts ,er is voor elk wat wils; Hoopfit4Kids, spelenderwijs bewegen voor kinderen en is origineel tijdens een kinderfeestje, of als schoolproject.

Ook is er een Hoopfit familie programma, waarbij het hele gezin op een leuke manier d.m.v. spelletjes en samenwerking een leuke band opbouwt en lekker aan het bewegen is. Bewegen op je eigen tempo is een programma voor de 50 plussers genaamd: Hoopfit 50+. Wie voor de zomer wat kilootjes kwijt wil kan het beste deelnemen aan het Hoopfit InShape programma . Tot slot een programma voor bedrijven waarbij er een speciaal pakket op maat wordt aangeboden.

Op de website van www.hoopfit.nl is een speciaal op maat gemaakte hoop of Travel Hoop te bestellen. De travel hoop is een uniek ontwerp en zeer handig om mee te nemen. De handigheid zit hem in het feit dat je de Travel Hoop, in tweeën kan klappen zonder dat je hem uit elkaar hoeft te halen en deze weinig tot geen ruimte in beslag neemt voor als je bijvoorbeeld op reis gaat en toch in vorm wilt blijven.

Hoopfit is een total body workout, dit betekent dat je elk gedeelte van je lichaam traint, waarbij het accent ligt op de algehele conditie en de buik- en rugspieren (houdingspieren) Je leert de Hoop te draaien rondom je armen , heupen, benen en buik waardoor alle spieren verstevigen alsmede je conditie wordt getraind en deze in een korte tijd zal verbeteren zonder het verplichtende sportkarakter. Jong en oud, iedereen heeft baat bij Hoopfit en zijn er nog veel meer voordelen te noemen maar de beste manier om daar achter te komen is dat zelf te ervaren.

Dus wie als sportschool niet wil achterblijven of als persoon wat extra kilootjes kwijt en met een maatje minder de zomer in, dan is Hoopfit een leuke en effectieve manier om die eraf te Hoopen..... De inspanning wordt zeker beloond.

[Fotomateriaal hoelahoep op hoopfit.nl]

Voor informatie over een workshop, cursus, een opleiding of een optreden van Circe , neem contact op met hoopfitnl@gmail.com voor meer informatie kunt u terecht op de website www.hoopfit.nl

Hoopfit