BidetShop opent interactieve, virtuele showroom


Amsterdam, 20100624 -- Sinds kort is de virtuele showroom van BidetShop online. Bezoekers kunnen als in een echte showroom rondwandelen en alle producten in 3D goed bekijken. En niet alleen bekijken, maar ook de bidets bedienen om alle gebruiksmogelijkheden in werking te zien. Het geeft een aparte ervaring om rustig rond te kijken in de showroom, op elk gewenst tijdstip, dag of nacht. In plaats van tientallen webpagina's te hoeven openen, is een blik in de rondte genoeg om te kijken wat er mogelijk is.

Veel producten zijn geanimeerd en geven een duidelijk beeld van de mogelijkheden. Indien men meer informatie van een bepaald product wenst, is een klik voldoende om de juiste webpagina te openen.
Kijk snel op www.bidetshop.nl en ervaar het zelf.

De BidetShop is de exclusieve importeur van Biobidet voor Nederland en België. Biobidet is een van grootste bidetfabrikanten ter wereld. Daarnaast is de BidetShop ook de distributeur van Clos-o-mat, het bidet speciaal ontwikkeld voor de aanpassingen markt.

Het elektronisch bidet wordt steeds bekender in ons land. In veel culturen is het al vanzelfsprekend om een elektronisch bidet op het toilet te hebben. De installatie is vrij eenvoudig en de (verwarmde) waterstraal geeft een verfrissend en aangenaam resultaat.

De virtuele showroom is ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf The Nexxt Step (www.thenexxtstep.nl). Dit bedrijf ontwikkelt virtuele toepassingen voor showrooms, architecten, gemeenten en beurzen.

BidetShop.nl