Telindus-ISIT ontvangt NetApp Partner of the Year award


UTRECHT, 20100624 -- Telindus-ISIT, specialist en leverancier op het gebied van volledig geïntegreerde end-to-end netwerk- en storage-oplossingen, is door NetApp benoemd tot Partner of the Year 2010.

Jaarlijks reikt NetApp diverse awards uit aan haar partners als erkenning voor alles wat zij in het afgelopen jaar bereikt hebben. NetApp heeft er bewust voor gekozen om groei te realiseren door middel van een uitgebreid resellerkanaal, waardoor partners een grote eigen verantwoordelijkheid kennen. Telindus-ISIT kreeg de Partner of the Year award toegekend vanwege de innoverende initiatieven die de organisatie het afgelopen jaar heeft ontplooid op ondermeer het gebied van het Next Generation Datacenter en de gerealiseerde groei. Daarnaast heeft Telindus-ISIT zich ingezet voor het in de markt zetten van de NetApp storage-omgeving in combinatie met het Cisco Unified Computing System (UCS) en VMware.

Victor Schmitz, Channel Sales Manager bij NetApp Nederland: "Telindus-ISIT vervult naar de markt toe echt een voortrekkersrol. Door continu innoverende oplossingen en een eigen visie te bieden, is Telindus-ISIT een trendsetter op het gebied van storage- en netwerkintegratie. Telindus-ISIT is de meest succesvolle partner binnen Europa op het gebied van het NetApp MetroCluster, maar met deze technologie als basis is de organisatie vervolgens nog een stap verder gegaan en ontwikkelde het Next Generation Datacenter concept. Door volledige integratie van de netwerk-, storage- en virtualisatielaag is Telindus-ISIT in staat om complete oplossingen te leveren aan de markt."

"Wij zijn verheugd met deze erkenning van NetApp", zegt Frank Grift, Managing Director bij Telindus-ISIT. "Deze award hebben we ondermeer te danken aan onze rol bij het in de markt zetten van de UCS oplossing in combinatie met de NetApp technologie, hierbij loopt onze organisatie echt voorop. De samenwerking tussen NetApp en Telindus-ISIT is al vele jaren zeer sterk, waardoor we samen in staat zijn om de markt te blijven bedienen met innovatieve en geïntegreerde oplossingen."

-------------------

Over Telindus-ISIT
Telindus-ISIT, onderdeel van de Belgacom Group, is de onafhankelijke specialist en leverancier op het gebied van networking en storage. De kracht van de organisatie komt voort uit het feit dat Telindus-ISIT, als een van de weinige in de markt, alle kennis en disciplines in huis heeft om end-to-end netwerk- en storage-oplossingen aan te bieden. De organisatie is in staat om te voorzien in een veilige, schaalbare en hoog beschikbare infrastructuur ten behoeve van communicatie en datamanagement. Telindus-ISIT heeft partnerships met toonaangevende netwerk-, storage-, telecom- en securityleveranciers als Avaya, Cisco, CommVault, EMC, Juniper, NetApp, Riverbed, Symantec en VMware. Daarnaast beschikt de organisatie over een eigen trainingsinstituut en een geavanceerd democenter waar de nieuwste technologieën op het gebied van networking en storage live gedemonstreerd worden. Voor meer informatie: www.telindus-isit.nl

Meer informatie:
Marcommit PR
Femke Jansen
Telindus-isit@marcommit.nl
035-582 27 30

Telindus-ISIT
Karin van Ieperen
Karin.vanieperen@telindus.nl
030 247 75 42

Telindus-ISIT





Ingezonden persbericht