Ingezonden persbericht


Stichting Thuiszorg Midden-Gelderland

PERSBERICHT

Arnhem, 6 mei 2010

Cursus 'Peuter in zicht!'

Over peutergevoelens, stimuleren en grenzen stellen

Op donderdag 24 juni 2010 start bij voldoende belangstelling in Dieren de cursus 'Peuter in zicht!'. Ervaren wijkverpleegkundigen van Stichting Thuiszorg Midden-Gelderland geven deze cursus. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten en is bestemd voor ouders van kinderen van 2 en 3 jaar.

Voor kinderen in de leeftijd van 2 en 3 jaar wordt de wereld steeds groter en zij ontwikkelen zich razendsnel. Dat is voor ouders boeiend om te zien, maar ook wel eens lastig. Door de vele veranderingen gaat het er thuis soms stormachtig aan toe. En wat doe je als ouder als je kind een driftbui heeft? Of niet wil eten? Of niet luistert? Of andere kinderen slaat? Alle ouders van peuters komen voor dit soort vragen te staan en zoeken naar oplossingen. Dat kun je alleen doen, maar je kunt ook meedoen aan een oudercursus.

De cursus is gratis.
De cursus wordt gehouden in het gebouw van Stichting Thuiszorg Midden-Gelderland, Patrijslaan 2a te Dieren van 20.00-22.15 uur.

Informatie en inschrijving
Informatie en inschrijving via de website www.stmg.nl. Ook kunt u bellen met het Cursusbureau, telefoon (026) 376 15 15 op maandag t/m donderdag van 10.00 tot 12.00 uur.