Gemeente Brummen


Nieuw burgerjaarverslag beslaat 2008 en 2009

(Oorspronkelijke publicatie datum: 24-06-2010)

Dinsdagavond 22 juni 2010 overhandigde burgemeester Niels Joosten het eerste exemplaar van het burgerjaarverslag 2008-2009 aan de nestor van gemeenteraad, PvdA-raadslid de heer R. Pawlot. Sinds de invoering van het dualisme in maart 2002 is de burgemeester verplichting jaarlijks een burgerjaarverslag te maken. De wet schrijft voor wat in ieder geval in het jaarverslag aan de orde moet komen, namelijk de kwaliteit van de gemeentelijke dienstverlening en de kwaliteit op het gebied van burgerparticipatie. Het jaarverslag gaat dan ook uitgebreid in op deze twee onderwerpen.

Het burgerjaarverslag is te lezen op deze website. Ook treft u het verslag in zn geheel aan als speciaal katern in het huis-aan-huisblad Regiobode van woensdag 30 juni aanstaande. Voor belangstellenden is een gratis exemplaar van het burgerjaarverslag beschikbaar in het gemeentehuis in Brummen en bij de dependance in Eerbeek.

Heeft u vragen of opmerkingen over het verslag, dan hoort burgemeester Joosten dit graag. U kunt dit opsturen naar de burgemeester via het bekende postadres van de gemeente Brummen. Ook mag u uw reactie mailen naar burgemeester@brummen.nl.