Syntens

Syntens nodigt ondernemers uit voor de Innovatiemarkt 'Inspirerend verbinden'

Speciaal voor innovatieve ondernemers organiseert Syntens de innovatiemarkt 'Inspirerend verbinden' op 25 juni 2010 in Dronten. Behoeften van klanten zijn sterk aan het veranderen. Waar ondernemers vroeger konden volstaan met het leveren van een product of dienst, worden nu totaalconcepten gevraagd.

Met de Innovatiemarkt 'Inspirerend verbinden' laat Syntens tijdens diverse clinics samen met ondernemers zien welke kansen er ontstaan wanneer ondernemers uit verschillende sectoren gaan samenwerken op het gebied van trends, design en technologie. Een spektakel vol met verrassende clinics, topspreker Ruud Veltenaar, matchmaking in het Rabo Business café gevolgd door een spetterende kookdemonstratie van TV Kok Andy McDonald.

Ruud Veltenaar schudt mensen wakker

Topspreker Ruud Veltenaar schudt mens en organisatie wakker. Hij is zonder meer een man van de onbetreden paden en een succesvolle duizendpoot, die zijn sporen heeft verdiend als bestuurder, ondernemer, investeerder en trendwatcher. Hij is op de praktijk gericht, kent hilarische anekdotes en soms ook schokkende voorbeelden.

TV kok Andy McDonald

Andy McDonald van het bekende tv-programma McDonald's kitchen van omroep Llink geeft als uitsmijter van de dag een spetterende kookdemonstratie. Andy deed ervaring op in internationale toprestaurants, onder andere in Engeland en Zwisterland. Met Engels accent en bravoure verovert chefkok Andy menig hart en maag.

Verrassende clinics

In deze korte clinics laat Syntens samen met ondernemers prikkelende praktijkvoorbeelden zien. Ontwikkelingen op het gebied van nieuwe trends, innovatieve verpakkingen, serious gaming, sensortechnologie, concepting en duurzaam ondernemen, alles komt aan bod.

Flevo Food festival

De Syntens Innovatiemarkt vindt 25 juni 2010 plaats op het terrein van het Flevo Food Festival aan het Redeplein in Dronten. In een sfeervolle ambiance kunnen ondernemers kennismaken met Flevolandse lekkernijen. Iedereen krijgt volop de gelegenheid culinaire hoogstandjes te proeven en te ervaren.

Meer informatie en aanmelden

Ondernemers kunnen voor het volledige programma, uitgebreide informatie over de diverse clinics of voor aanmelding surfen naar www.syntens.nl/flevofoodfestival