Gemeente Almere

Inrichting Zakencentrum

22-06-2010

Vanaf vrijdag 25 juni is de P.J Oudweg weer open voor al het verkeer. Maandag 28 juni wordt gestart met de aanleg van het gebied tussen het station en Carlton (hoogste toren) inclusief het nieuwe fietspad vanaf de P.J. Oudweg richting het busplein (station). Fietsverkeer wordt met borden verzocht af te stappen en over het voetpad richting het busplein te lopen. Eind augustus is het fietspad gereed.
Na de bouwvak legt de aannemer de laatste hand aan de openbare ruimte in dit gebied. Dan wordt het natuursteen gelegd en wordt het nieuwe fietspad vanaf het busplein richting de kruising met het Algerapad aangelegd. Dit werk is half september klaar.

Daktuin

De aannemer die de daktuinen gaat aanleggen, start volgende week (week 26) met het plaatsen van de randen op het dak van de garage. Hierna kan de expeditieweg bestraat worden. Vervolgens komt de voorbereidingen voor de inrichting van de daktuinen: drainagedoek bevestigen en grond storten. Als laatste komt het grondwerk en de inrichting van de paden, het plaatsen van bomen en de beplanting.