Gemeente Schouwen-Duiveland


Schouwen-Duiveland

Presentatie eerste Inwonerskrant Schouwen-Duiveland

Publicatiedatum: 23 juni 2010

PERSBERICHT

EERSTE EDITIE INWONERSKRANT ZIET DAGLICHT

Vrijdag 25 juni worden de eerste exemplaren van de Inwonerskrant Schouwen-Duiveland uitgereikt aan gedeputeerde G.R.J. van Heukelom en wethouder G.E. Houtekamer.

Dit gebeurt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het dorpshuis van Ouwerkerk (Ring 42).

Aanvang: 9.15 uur.

Met deze presentatie heeft Schouwen-Duiveland er een nieuw (gratis) medium bij. Deze inwonerskrant is een krant voor en door Schouwen-Duivelanders in het kader van het project Hart van leefbaarheid.

Dit project is een initiatief van gemeente, Zeeuwland, Allevo, het Welzijnshuis en de Stichting Dorps- en Gemeenschapshuizen. Leefbaarheid in al haar facetten komt dan ook nadrukkelijk terug in de inhoud van de krant die, zoals het er nu naar uitziet tien keer per jaar uitkomt. De inwonerskrant is bedoeld als een podium waarbij iedereen gelegenheid krijgt om berichten/nieuws over leefbaarheid te melden.

De Inwonerskrant Schouwen-Duiveland wordt gemaakt door een redactie die geheel uit vrijwilligers (schrijvers en fotografen) bestaat. De Inwonerskrant wordt verspreid via Wereldregio, dat iedere vrijdag via een aantal vaste punten in de regio verkrijgbaar is.