Gemeente Laarbeek



Juni Watermaand in volle vaart!

LAARBEEK - Dit weekend staat weer bol van de activiteiten voor jong en oud. Hierbij alle activiteiten op een rij.

Sport
Voor de sportliefhebber: RCL wandeltocht en het open Laarbeekse Teugeldersschip Trek Kampioenschap, met de unieke mogelijkheid tot spijkerbroekhangen boven het kanaal.

Amusement
Op het gebied van amusement: het pleinconcert in Aarle-Rixtel door muziekvereniging Muzikale, de voorstelling door Gerard van Maasakkers en de vaste mannen en het zomeravondconcert van vier Laarbeekse koren in het Openluchttheater Mariahout. En niet te vergeten het Muzikale Waterspektakel van de Teugelders. Geluid, licht, het podium in het kanaal en de bands Five4You en Bag on Wheels staan klaar om van het Muzikaal Waterspektakel van zaterdagavond 26 juni een groot succes te maken. Op de unieke locatie in en aan het kanaal in Beek en Donk kan iedereen bij de feesttent langs het water gratis genieten van de muziek op het podium in het kanaal. Het Kouwenbergse kerkje timmert op 26 juni weer aan de weg tijdens een bonte avond met het thema Watter.

Educatief en cultureel aanbod
Ook op educatief gebied is er van alles te beleven. Watereducatieschip de Watervlo heeft zelfs een extra open dag ingelast. Daarnaast kunt u in de Heemkamer Barthold van Heessel in Aarle-Rixtel de expositie Laarbeek Waterpoort van de Peel bekijken. Bij de Leonarduskerk is de hele dag wat te beleven, na de eucharistieviering om 10 uur kunt u kerk bezichtigen en de toren beklimmen, deelnemen aan het straatontbijt, na de presentatie van een nieuwe CD kunt u al uw energie kwijt op de hometrainer. Dit alles met muzikale begeleiding van diverse koren. Wilt u meer weten over de activiteiten, aanvangstijden en locaties, kijk dan op www.laarbeek.nl onder het kopje watermaand vindt u het complete programma.

Het belooft mooi weer te worden dit weekend, dus nodig uw familie, vrienden en bekenden uit en kom gezellig genieten van al deze leuke activiteiten in het kader van Juni Watermaand.

Klik hier voor meer nieuws

Gemeente Laarbeek | Koppelstraat 37 | Beek en Donk | T 0492 469 700 | E gemeente@laarbeek.nl