Politie Utrecht

Persberichten Lekstroom, 10.00 uur

Utrecht, 25-06-2010

Heling fiets

IJSSELSTEIN De politie heeft donderdagavond 24 juni een 14-jarige jongen uit IJsselstein aangehouden op verdenking van heling. Een getuige zag de jongen 21.00 uur op de Overtoom fietsen. Hij herkende de fiets als gestolen en hield de jongen aan. De gewaarschuwde politie heeft de jongen aangehouden en de fiets in beslag genomen. De fiets bleek een dag eerder zijn te gestolen en is teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar.

Kind gewond

NIEUWEGEIN Een 8-jarig jongetje is donderdag 24 juni gewond geraakt bij een aanrijding. De jongen fietste rond 16.30 uur over de Richterslaan, toen hij de kruising met de Hildo Kropstraat wilde oversteken. Daarbij is hij aangereden door een 29-jarige automobilist uit Nieuwegein. Een getuige verklaarde dat de automobilist op een voorrangsweg reed en nog geprobeerd heeft de jongen te ontwijken. De jongen (wonende in Amerika) is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Doorrijden na aanrijding

IJSSELSTEIN Donderdag 24 juni is een 66-jarige fietster uit Lopik gewond geraakt. De vrouw fietste rond 12.00 uur samen met haar man over de Hoge Biezendij, toen een brommer hen tegemoet kwam. Bij het passeren raakte de brommer de fietster waardoor zij ten val kwam. Zij raakte hierbij gewond aan haar been en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. De bromfietser is doorgereden. De politie is op zoek naar getuigen van dit ongeval. Heeft u informatie neem dan contact op met de politie IJsselstein via 0900-8844.