Politie Utrecht

Persberichten Rijn & Venen, 10.00 uur

Utrecht, 25-06-2010

Vernielers bushokje aangehouden

WOERDEN De politie heeft twee mannen uit Woerden aangehouden voor het vernielen van een bushokje. Een getuige had vrijdagmorgen 25 juni rond 05.30 uur gezien dat twee mannen een bushokje op de Veldbloemenlaan aan het vernielen waren. Gewaarschuwde agenten hebben het tweetal, beiden 18-jaar, aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Snelheidscontrole

MIJDRECHT De politie heeft op donderdag 24 juni tussen 20.30 en 22.00 uur een snelheidscontrole gehouden op de Industrieweg. Negen automobilisten en twee bromfietsers reden te hard en kregen een bekeuring. De hoogst gemeten snelheid was 80 km/uur (50 km/uur is toegestaan).

Aanrijding fietsers

WILNIS Bij een aanrijding tussen twee fietsers is een 83-jarige-vrouw uit Wilnis gewond geraakt. De vrouw fietste rond 17.00 uur over de Wilnisse Zuwe toen een 74-jarige vrouw, eveneens uit Wilnis, van achteren tegen haar aanreed. Beide fietsters zijn gevallen en de 83-jarige vrouw is naar het ziekenhuis gebracht met verwondingen aan haar been.