Gemeente Almelo

Nog meer nieuws op JongInAlmelo.nl

25 juni 2010 - JongInAlmelo gaat met Heracles en Movie Unlimited samenwerken om de website www.jonginalmelo.nl nog aantrekkelijker te maken. Voor veel jongeren zijn voetbal en films interessante onderwerpen. Door de nieuwe samenwerking kan JongInAlmelo nog beter aansluiten bij de interesses van jongeren.

Heracles zal met enige regelmaat gratis kaarten voor voetbalwedstrijden ter beschikking stellen aan de jongerenredactieleden -de crew- en hen de gelegenheid geven om spelers te interviewen. Jongeren kunnen dan de verslagen van de voetbalwedstrijden en de interviews op JongInAlmelo.nl lezen. Ook Movie Unlimited heeft vrijkaarten toegezegd zodat de crewleden gratis films kunnen bezoeken om hier verslag van te doen op JongInAlmelo.nl. Jongeren kunnen immers zelf het beste verwoorden wat zij ergens van vinden.

Serieus, maar ook leuk
JongInAlmelo is het digitale loket voor jongeren van het Centrum voor Jeugd en Gezin Almelo. Jongeren vinden er handige informatie over serieuze en leuke onderwerpen. Er zijn You Tube-filmpjes te bekijken, lokale nieuwtjes en een forum om ervaringen uit te wisselen. Jongeren kunnen er ook vragen stellen aan lokale jongerencoaches. Verder heeft JongInAlmelo regelmatig leuke acties. Eerder dit jaar konden Almelose jongeren een workshop free runnen en kaartjes voor de TMF Awards winnen.