Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Wilp - winkeldievegge aangehouden                         |

De politie heeft donderdag 24 juni een 44-jarige vrouw Deventer verhoord over een winkeldiefstal bij een kledingwinkel aan de Rijskstraatweg in Wilp. De vrouw was op heterdaad betrapt toen ze met een gestolen jurkje onder haar eigen kleding de winkel wilde verlaten.


De politie kreeg om 09:15 uur de melding van de diefstal. Het winkelpersoneel zag toen de vrouw het pand verliet dat zij kleding uit de winkel aan had onder haar eigen kleding. De labels van de gestolen kleding staken boven haar eigen kleding uit. De vrouw werd door het winkelpersoneel staande gehouden en de politie heeft de vrouw overgebracht naar het politiebureau. De kleding is teruggegeven aan de winkel en de politie maakt proces-verbaal op.

|     |Twello - inbraak basisschool                              |

In de nacht van donderdag op vrijdag 25 juni is er ingebroken bij een basisschool aan de Maarten Tromplaan in Twello. Het is nog onduidelijk wat er precies is meegenomen. Er worden in ieder geval diverse laptops vermist.


De inbraak werd omstreeks 04:00 uur gemeld. Hoe men de school is binnengekomen is nog niet helemaal duidelijk. De politie heeft de inbraak en onderzoek en vraagt mensen die mogelijk iets gehoord en/of gezien hebben dat met de inbraak in verband kan worden gebracht, contact met haar op te nemen via 0900-8844.

|     |Brummen - oudere vrouw op straat bestolen van horloge     |

Een 79-jarige inwoonster van Brummen is donderdagochtend 24 juni op de Ambachtstraat in Brummen door en onbekende man van haar horloge bestolen.


De politie kreeg omstreeks 10:15 uur de melding van de diefstal. De vrouw was op weg met haar rollator om boodschappen te doen, toen zij op de Ambachtstraat werd aangesproken door een onbekende man. Deze pakte de vrouw bij haar arm en begon in onverstaanbare taal tegen haar te praten. Hierbij heft hij kans gezien om haar horloge weg te nemen. De onbekende man verdween even later in de richting van een nabijgelegen drogisterij. De vrouw bemerkte enkele minuten later dat haar horloge om haar arm ontbrak en alarmeerde de politie. De politie is op zoek naar getuigen van het incident. Zij kunnen hiervoor contact opnemen met de politie via 0900-8844.

|     |Eerbeek - man rijdt tegen boom                            |

Een 54-jarige automobilist uit Eerbeek is donderdag 24 juni door onbekende oorzaak op de Imboschweg in Eerbeek tegen een boom gereden. De man is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


De hulpdiensten kregen omstreeks 12:30 uur de melding van het ongeval. Door nog onbekende oorzaak was de bestuurder op het zandpad tegen een boom gereden. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis waar een bloedproef is afgenomen voor eventueel alcoholgebruik. In afwachting van deze uitslag, is het rijbewijs van de man tijdelijk ingevorderd. De auto moest worden weggesleept.


EINDE BERICHTEN


-----------------------

(





(



---- --