Twee nieuwe hotels voor Hampshire in Eindhoven

25/06/2010 13:01

Hampshire Hospitality & Leisure

Juni 2010, twee nieuwe aanwinsten voor Hampshire Hotels, Inns & Classics in Eindhoven;

het stijlvolle Boutique Hotel Lumière en het prachtig gelegen Hotel Parkzicht worden een onderdeel van de Hampshire groep en zullen als Hampshire Inn - Parkzicht Eindhoven en Boutique Hotel Lumiere - Hampshire Classic zullen deze twee hotels in de markt worden gezet.

Hampshire Inn - Parkzicht Eindhoven

Dit eigentijdse 3-sterren hotel ligt tegenover het stadswandelpark. Midden in het groen en toch direct bij het centrum. Een unieke locatie aan de rand van het centrum van Eindhoven. Dit maakt het hotel goed bereikbaar en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid direct bij het hotel. Dit comfortabele 3-sterren hotel beschikt over 37 kamers, voorzien van alle gemakken. Restaurant Listers is een populair en toegankelijk restaurant in de regio en heeft zich met een eigentijds concept bewezen. Het hotel leent zich door de groene omgeving bij uitstek voor een "weekendje Eindhoven" maar ook voor de zakelijke gast door de ligging ten opzichte van de High Tech campus en Eindhoven Airport.

Boutique Hotel Lumière - Hampshire Classic

Dit tweede hotel voor Hampshire in lichtstad Eindhoven ligt midden in de stad in één van de prachtige winkelstraten. Het hotel is in 2009 geopend en beschikt over 25 zeer luxe kamers. De stijlvolle en prachtige hotelkamers zijn voorzien van alle comfort als flat screens met DVD speler, Nespresso apparaat en gratis draadloos internet.

Het van Abbe Museum, Heuvelgalerij, Holland Casino en het PSV stadion liggen om de hoek en voor de zakelijke reiziger ligt dit hotel erg gunstig ten opzichte van menig bedrijf, de Witte Dame, Design centrum en de Technische Universiteit Eindhoven. Bijzonder in dit hotel is het ontbijt, wat genuttigd kan worden bij de fameuze Bakkertje Bol (gevestigd naast het hotel). Hotelgasten kunnen hier hun favoriete ontbijt kiezen, direct uit de bakkerij uiteraard aangevuld met alle zaken die je op een ontbijtbuffet mag verwachten.

"Wij zijn bijzonder trots op deze twee nieuwe hotels in de stad Eindhoven, wat nog een witte vlek was in onze landelijke dekking" aldus Kees van Wezel, Commercieel Directeur bij Hampshire. "Vanuit onze zakelijke relaties is veel vraag naar hotelaccommodatie in Eindhoven en met deze twee hotels, in de 3 en 4 sterren klasse kunnen wij aan deze vraag voldoen".

"In een markt die beweegt moet je frequent meebewegen. Kwaliteit en "personal touch" kom je te weinig tegen, in Hampshire vonden wij een gelijk denkende partner, waarmee wij samen verder groeien", aldus Camille Peters, eigenaar van deze twee hotels.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 - 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment 'Hampshire Classic', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'.





http://www.hampshire-hotels.com