Stadsdeel Amsterdam Zuidoost


Bestuur maakt kennis met media

---

Dagelijks Bestuur maakt kennis met media

25 juni 2010

Op donderdag 24 juni heeft het Dagelijks Bestuur van stadsdeel Zuidoost kennis gemaakt met de media. Het was een informele ontmoeting, waar de schrijvende pers en journalisten van audiovisuele media bij aanwezig waren. Er waren vertegenwoordigers van de lokale, regionale en landelijke pers.

Na het welkomstwoord van het bestuur maakten de journalisten tijdens de gezellige borrel kennis met elkaar en de bestuursleden. Het was niet voor iedereen een eerste kennismaking, maar wel een gelegenheid om in een ontspannen sfeer met elkaar van gedachten te wisselen.

Alle journalisten kregen een pakket aan informatie mee over Zuidoost. Daar hoorden ook twee brieven bij over zaken die op dit moment spelen in het stadsdeel. De eerste brief gaat over de concept Structuurvisie Amsterdam 2040 en hoe de plannen die stadsdeel Zuidoost voor de toekomst heeft daarin passen. De tweede over 24-uurs bereikbaarheid van het stadsdeel met het openbaar vervoer.

De bijeenkomst was voor beide partijen een succes en er zullen in de toekomst zeker meer van dit soort bijeenkomsten gehouden worden. Journalisten lokale media

---