Provincie Limburg

Nieuws en persberichten

Werkzaamheden Napoleonsweg (N273) in juli 2010
De Provincie Limburg voert in juli werkzaamheden uit aan twee wegvakken op de Napoleonsweg. De precieze data van deze werkzaamheden zijn nog niet bekend. Wel is zeker dat dit zal gebeuren in de weken 28, 29 of 30.

De werkzaamheden worden uitgevoerd op de wegvakken tussen Ittervoort en de Belgische grens en tussen de A2 en Heelderpeel. Op beide wegvakken wordt de asfaltverharding vernieuwd en wordt de toplaag voorzien van geluidsreducerend asfalt. Ook worden er nieuwe markeringen en detectielussen aangebracht. Deze werkzaamheden zullen gefaseerd uitgevoerd worden en beiden 1 week (werkweek + weekend) in beslag nemen.

Ook de kruisingen in beide wegvakken worden meegenomen in deze werkzaamheden. Concreet betekent dit dat in de uitvoeringsperiode op werkdagen gebruik kan worden gemaakt van deze kruisingen. In het weekend zijn deze gesloten. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A2. (Brom)fietsverkeer kan normaal gebruik maken van de fietspaden.

Op het moment dat de aannemer een exacte datum heeft vastgelegd, wordt hierover gecommuniceerd. Voor meer informatie kijk op www.limburg.nl/infraprojecten.

25-6-2010 16:32