Ingezonden persbericht


Persbericht
Datum: 28-05-2010
Beautiful Deluxe

Vrijdag 25 juni

Beautiful Deluxe - Vrijdag 25 juni is het wederom tijd om alle mooie mensen die Nederland rijk is, te verzamelen op hotspot nummer 1: Panama* Amsterdam. Beautiful Deluxe, een evenement wat tot nu toe keer op keer uitverkocht was en zichzelf ondertussen gevestigd heeft als een terugkerend succesvol event in Amsterdam, daagt iedereen uit zichzelf in zijn of haar stoutste pak te hijsen en dit te komen showen op de dansvloer. Hierbij worden zij begeleidt door de beste house DJ's die Nederland rijk is, met onder andere Roog & Shermanology. Laat jezelf in de spotlight zetten op dit wonderschone evenement op vrijdag 25 juni !

Line up:

In het theater draaien deze avond: Roog, Shermanology, Dennis Volpe & Zawdi MC

De studio wordt deze avond gehost door exclusive designer Omar Munie Speciaal voor deze editie is exclusieve tassenontwerper Omar Munie uitgenodigd om de studio te hosten. Omar Munie bezoekt maandelijks de feesten van Beautiful Events, en het leek hem leuk om dit keer Beautiful Deluxe, fashionable aan te vullen. Omar Munie presenteert namelijk zijn nieuwe Minie Munie collectie tijdens Beautiful Deluxe. De Mini Munie's zijn handgemaakte en exclusieve telefoonhoesjes voor de Blackberry en de Iphone. De Mini Munie's zijn nog nergens te verkrijgen, behalve tijdens Beautiful Deluxe. De exclusieve hoesjes gaan vanaf E40,-, dus neem voor de zekerheid extra geld mee.

Tickets

De online voorverkooptickets zijn slechts E10,00 (ex fee) en te verkrijgen via www.panama.nl. De fysieke tickets zijn verkrijgbaar via alle Free Record Shops en alle Primera Shops in Nederlands.

Deurverkoop:

Naast alle voorverkooptickets zijn er ook een genoeg aantal tickets beschikbaar aan de deur, mits het natuurlijk op de avond zelf is uitverkocht. Wil je dit evenement niet missen? Dan raden wij je persoonlijk aan om je tickets in de voorverkoop te halen en teleurstelling aan de deur te voorkomen.

'Dine and dance' Tickets

Panama heeft naast een club, ook een geweldige restaurant. En speciaal voor de mensen die er ook van houden om uit eten te gaan, zijn er 'dine and dance' tickets beschikbaar gesteld. Hiervoor krijg je een 3-gangen menu en gratis toegang tot Beautiful Deluxe, voor slechts E35 euro per persoon. Wel dien je van tevoren te reserveren. Voor meer informatie of om een reservering te plaatsen kun je direct contact opnemen met Panama, 020-311 86 86 of info@panama.nl

Viparrangement:

Voor de feestliefhebbers die de avond in nog meer luxe willen mee maken, zijn er ook speciale viparrangementen. Viparrangementen die bestaan uit: je eigen viptafel met persoonlijke bediening, valetparking, vipingang, 'meet en greet' met je favoriete artiest en ga zo maar door. Voor meer informatie of reserveringen kun je mailen naar vip@beautifulevents.nl

Beautiful Events presents: Beautifull deluxe

Line-up: Theatre: Roog, Shermanology, Dennis Volpe, Zawdi MC

Studio: Exclusive Designer Omar Munie

Aanvang: 23:00 uur
Entrance at door: More
Presale: E 10,00,- via www.panama.nl (Paylogic) of Primera ShopsIngezonden persbericht