Ingezonden persbericht


MusicXport.nl, ADE en DTEP nodigen u uit voor een Duits-Nederlandse ontvangst op c/o pop in Köln, Duitsland

MusicXport.nl, Amsterdam Dance Event (ADE) en DTEP - het pop-subsidieprogramma voor Nederland en het Ruhrgebied - zouden u graag uitnodigen voor de ontvangst 'Halve Hahn für Fortgeschrittene' op de c/o pop Festival/Convention in Keulen.

Deze Nederlands-Duitse bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 25 juni 2010, in het kader van de c/o pop in Keulen. Goudse kaas en Kölsch bier versmelten gebroederlijk in de foyer. Vanaf 17:00 uur zullen daar ook vertegenwoordigers van ADE, de toonaangevende vakbeurs voor dancemuziek in Europa, aanwezig zijn om de laatste nieuwtjes over de conferentie en het festivalprogramma te presenteren. Ook zal bij deze gelegenheid de eerste tussenbalans opgemaakt worden van het popsubsidieprogramma Dutch Talent Exchange Program in aanwezigheid van mede-initiator NL-RUHR, het gemeenschappelijke platform voor de meer dan 150 Nederlandse culturele evenementen tijdens het Culturele Hoofdstadjaar RUHR.2010.

De c/o pop is partner van DTEP en biedt u de GRATIS mogelijkheid om de c/o pop conventie C'n'B te bezoeken: het nieuwe platform voor creative industry in het kader van c/o pop.

Op het c/o pop festival spelen in het kader van DTEP drie Nederlandse bands. Voor deze optredens bent u eveneens uitgenodigd.

De Utrechtse Indie-rocker Kismet en de instrumental Indie-rock band We vs Death staan beiden op 25 juni vanaf 21:00 uur op het podium in Studio 672, als deel van het programma Europareise präsentiert Internationalpark. De shooting-star Pascal Terstappen alias Applescal treedt op 25 juni vanaf 22:00 uur op tijdens een presentatie van de Keulse labels Traum/Trapez/MBF in het Arttheater.

Wij verheugen ons erop, u in Keulen te mogen verwelkomen. Wel zouden we u willen verzoeken uiterlijk 9 juni per e-mail (guba@pop100.com) uw deelname bij ons aan te melden, aangezien er ter plaatse geen gastenlijst mogelijk is.