Ingezonden persbericht


Utrecht, 10 juni 2010 Wat de doden ons kunnen leren over het leven

Onafgemaakte zaken
James van Praagh

Onafgemaakte zaken
James van Praagh
Paperback, 288 pagina's
ISBN 978 90 215 4837 1
Prijs ¤ 22,95
Verschijningsdatum: 25 juni 2010

Hoe tegenstrijdig het ook lijkt, de meest waardevolle lessen over het leven kunnen we leren van de doden. Omdat niet iedereen de gave bezit met hen te communiceren is er nu dit fascinerende boek van medium James van Praagh - over zijn contacten met geesten en hun dringende oproep aan ons levenden om vooral niet te blijven hangen in negatieve emoties.

Gevoelens van spijt, angst of schuld zijn heel normaal; sterker nog, ze zijn zelfs wenselijk omdat ze aantonen dat we over een hart en geweten beschikken. Maar weten we deze gevoelens niet te verwerken, dan bestaat het gevaar dat we gevangen raken in het verleden. De verbluffende, ontroerende en troostende verhalen in Onafgemaakte zaken illustreren eenduidig wat we vaak niet meer durven of kunnen zien: elke dag begint de toekomst opnieuw. En die toekomst kun je zelf bepalen door orde op zaken te stellen.

Van Praagh ziet geesten als onze spirituele vrienden. Het ontbreken van een fysiek lichaam maakt dat ze meer begrijpen, scherper zien en geen last meer hebben van een ego. Ze zien het leven in een ander, veel positiever perspectief waarin ruimte bestaat voor liefde en geluk, verdriet in succes omgezet kan worden, en strijd in vrede. Van Praagh doet in Onafgemaakte zaken iets heel bijzonders: hij geeft een stem aan de wijze woorden van onze overleden dierbaren. Het is een opmerkelijk boek geworden, vol kennis die we normaal pas verkrijgen ná de dood. Het meest hartverwarmende spirituele boek ooit!

James van Praagh is een vooraanstaand medium en bekend als producer van de populaire televisieserie Ghost Whisperer. Hij heeft al verschillende bestellers over het leven na de dood op zijn naam staan en is regelmatig te gast in verschillende televisieprogramma's.