Landschap Noord-Holland

Persbericht

Heiloo, 15 juni 2010

Met singles in de boot door het Ilperveld
Eerste rondvaart was een groot succes

Op vrijdagavond 25 juni van 20.30 - 22.30 uur organiseert Landschap Noord-Holland wegens groot succes nogmaals een boottocht voor singles door het natuurgebied Ilperveld. Het is een van de langste avonden van het jaar, dus alle tijd om nieuwe mensen te leren kennen. Vlakbij Amsterdam, ben je in dit prachtige natuurgebied helemaal uit de hectiek van de stad.

Voor de eerste rondvaart voor singles begin juni was heel veel belangstelling. Daarom heeft Landschap Noord-Holland besloten dit evenement nogmaals te organiseren. Niemand vindt het raar als je alleen komt, want iedereen zit in hetzelfde schuitje. Dit blijkt een prettige manier om op een informele manier kennis te maken met andere singles. We trekken er met de boot op uit. Het is inmiddels zomer en dat is goed te merken. Veel vogels hebben inmiddels jongen, wat soms leuke ontmoetingen oplevert. Vooral in de avond beginnen rietvogels vaak uitbundig te zingen. En dan de heerlijke geur van kruiden die overal zijn te zien. Alle zintuigen worden uitbundig gestreeld. Na afloop van de vaarexcursie kun je nog even met elkaar kletsen met een borrel en een hapje.

Zin om mee te varen? Meld je dan aan om zeker te zijn van een plek in de boot bij de InformatieWinkel van Landschap Noord-Holland, tel. 088-006 44 55. De kosten bedragen ¤ 14,- per persoon, Beschermers betalen ¤ 11,-. De prijs is inclusief twee drankjes en hapjes. Meer informatie op www.landschapnoordholland.nl. Trek waterdichte schoenen of laarzen aan en warme (regen)kleding. Het kan nog koud zijn op het water. Je vindt het Bezoekerscentrum Ilperveld aan de Kanaaldijk 32A, 1121 NX Landsmeer. Neem vanaf de A10 afslag Landsmeer. De complete routebeschrijving vind je op onze website. Navigatieadres: Van Beekstraat 331, Landsmeer. Volg daarna de borden. Zingende rietzanger. Tijdens de rondvaart is de zang van deze vogel regelmatig te horen. Foto A.C. Zwaga
Noot voor redacties