Ingezonden persbericht


persbericht WTC Heerlen Aachen

Bestuur- en directiewisseling WTC Heerlen Aachen

WTC Heerlen Aachen op het grensoverschrijdend bedrijventerrein Avantis breidt haar activiteiten uit. Al enige tijd was de uitbreiding van het aantal te verhuren m2 kantoorruimte een nog te realiseren wens. Nu zelfs de congresruimte tot kantoorruimte moest worden omgebouwd om in de groeiende vraag van kantoorruimte te voorzien, is besloten om actief naar Limburgse investeerders van de nieuwbouw om te zien. Bestaande investeerders hebben al 40% van deze nieuwe investering afgedekt.

Deze positieve stap gaat gepaard met een wisseling van de bestuursvoorzitter en directie. Prof. Dr. U. Daldrup volgt de interim voorzitter drs. L. Rulkens op en J. Dijkstra, MBA volgt Ass. J. Drewes op als directeur. Het is duidelijk dat de verdienste van de nieuwbouw aan de aftredende bestuurders kan worden toegewezen, maar ook de nieuwe bestuurders zitten vol plannen.

In de personificatie van de heren Daldrup en Dijkstra is het Duits / Nederlandse Euregionale karakter van het WTC verankerd en beloven de internationale ondernemerservaring van beide heren veel beweging in het creëren van nieuwe kansen. Het WTC wordt uitgebreid van 3.500 m2 naar 6.000m2 en met de huidige locatie is rekening gehouden met een groei tot 10.000 m2. Zowel Duitse als Nederlandse ondernemingen zijn in het huidige WTC gehuisvest en de verwachting is dat met de nieuwbouw de internationale identiteit en daarmee de dynamiek nog verder zal toenemen.