Ingezonden persbericht



---


Overname Gent-L-Kleen Products, Inc door Dreumex B.V. Dreumex versterkt positie in professionele handreinigingsmarkt door uitbreiding naar Noord-Amerika

Dreumex B.V. heeft het Amerikaanse bedrijf Gent-L-Kleen Products, Inc., gevestigd in York, Pennsylvania (USA), overgenomen. Dreumex is een van de meest toonaangevende aanbieders op het gebied van handreinigings- en verzorgingsproducten in Europa. Gent-L-Kleen is eveneens producent van handreinigingsproducten, waarbij zij zich met name richten op de professionele gebruiker in Noord-Amerika. Gent-L-Kleen heeft daardoor grote overeenkomsten met Dreumex B.V. De gezamenlijke kennis, expertise en middelen zullen zorgen voor een sterke basis en verhoogde efficiëntie van beide bedrijven.

De overname van Gent-L-Kleen vormt een belangrijke mijlpaal in de mondiale strategie van Dreumex. Jan-Chris Heeger, Algemeen Directeur van Dreumex B.V. zegt: "Deze acquisitie markeert de volgende stap op weg naar een wereldwijd leidende positie in de professionele markt voor handreiniging en -verzorging. Gent-L-Kleen zal een strategische basis vormen voor ons bedrijf voor het produceren en vermarkten van een geselecteerd assortiment producten voor de Noord-Amerikaanse markt."

Gent-L-Kleen vierde onlangs een jubileum met het 60 jarig bestaan. Gedurende deze tijd heeft het bedrijf altijd als doel gehad de beste kwaliteit te leveren en te streven naar continue verbeteringen. De overname door Dreumex past in deze doelstelling. Directeur Jim Strickler: "We zijn uitermate overtuigd van de kansen die het samengaan met Dreumex B.V. ons biedt en zijn ook trots deel te kunnen uitmaken van hun team. De nieuwe en innovatieve producten van Dreumex zullen een interessante aanvulling zijn op ons assortiment. Deze nieuwe samenwerking zal leiden tot een versnelde groei van Gent-L-Kleen en Dreumex en is daarmee een win-win situatie voor beide bedrijven.

Dreumex: 50 jaar ervaring, onderzoek en innovatie
Van 1960 tot 2010. Al 50 jaar zijn we volledig gefocust op het ontwikkelen van de beste producten voor optimale handbescherming, handreiniging en handverzorging voor de professionele gebruiker in onder andere automotive, bouw, transport en andere industrieën. Met vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk levert Dreumex producten in meer dan dertig landen, met name in Europa. Door de overname van Gent-L-Kleen zorgt Dreumex voor schone en verzorgde handen wereldwijd.
---