Volendam Music BV

Persbericht

Volendam, 25 juni 2010

Van fiets met kinderzitje tot 'eigen' vliegtuig

Voormalige huisvrouw leeft haar droom

Precies een jaar geleden besloot de Volendamse Lisette Sier (36) - ondanks de heersende recessie - haar droom na te jagen. Met al haar spaargeld begon ze haar eigen tijdschrift. Haar 100%NL Magazine groeide in korte tijd uit één van de succesvolste maandbladen van Nederland en sinds kort heeft zij zelfs de beschikking over haar 'eigen' vliegtuig. Een Boeing 737 van Corendon Airlines werd door Wolter Kroes en Lisette Sier gedoopt tot 100%NL.

Lisette Sier: "Twee maanden geleden kwam ik contact met Atilay Uslu, de oprichter van reisorganisatie Corendon. In korte tijd is zijn bedrijf uitgegroeid tot één van de vijf grootste reisorganisaties van Nederland en beschikken zij over 8 eigen passagiersvliegtuigen.

Al gauw werd duidelijk dat er veel overeenkomsten waren tussen onze bedrijven. Ondanks tegenslagen zijn we toch blijven geloven in onze droom en uiteindelijk kwam die ook uit.

Om onze goede verstandhouding en wederzijds respect te bezegelen stelde Atilay voor één van zijn Boeings te dopen als 100%NL. Aangezien ik niet het idee had dat hij dit echt meende, stemde ik toe onder de voorwaarde dat ik dan wel altijd gratis zou willen vliegen in mijn 'eigen' vliegtuig. Hij was hem echter ernst en hij stemde ook nog eens direct toe met mijn aanvullende "voorwaarde". Niet alleen staat straks onze naam op het toestel, maar ook alle hoofdsteunen zijn bedrukt met ons logo en uiteraard wordt aan boord muziek gedraaid van het gelijknamige radiostation en liggen onze magazines in het toestel. Mijn vakantie met mijn gezin in mijn 'eigen' vliegtuig staat al geboekt!"

Atilay Uslu: "Corendon Airlines heeft een vloot van zeven moderne toestellen, waarvan er twee in Amsterdam zijn gestationeerd. Dankzij deze uitbreiding is de vluchtfrequentie aanzienlijk vergroot en zijn de vertrektijden aantrekkelijker. Het moment dat Corendon-vliegtuigen écht thuis zijn op Schiphol moet natuurlijk gevierd worden. En hoe kunnen we dat beter doen dan door samen te werken met een écht Hollands tijdschrift en een écht Hollandse artiest?"

Fotobijschrift: Wolter Kroes, Lisette Sier en Atilay Uslu voor het 100%NL vliegtuig

Foto: Michel Porro