Ingezonden persbericht


Emerson Network Power introduceert 'Solutions for IT': geïntegreerde, voorgeconfigureerde en flexibele systemen die de continuïteit en prestaties van datacenters op peil houden

Het uitgebreide portfolio van geïntegreerde oplossingen van Emerson Network Power biedt middelgrote bedrijven de mogelijkheid de bedrijfscontinuïteit en prestaties van IT-omgevingen te beschermen. Daarnaast biedt het optimale flexibiliteit voor de toekomstige ontwikkeling van datacenter-architecturen.

Breda, 25 juni 2010 - Emerson Network Power, onderdeel van Emerson (NYSE: EMR) en wereldwijd marktleider op het gebied van bedrijfskritische continuïteit, introduceert 'Solutions for IT'. Dit omvat een breed spectrum van oplossingen, speciaal ontworpen voor grote en middelgrote organisaties die op zoek zijn naar een snelle en eenvoudige manier om de effectiviteit van hun datacenters te verbeteren.

'Solutions for IT' is ontworpen met een plug-and-play benadering: de oplossingen zijn na configuratie en een grondige test eenvoudig te installeren. Er is geen specifieke technische kennis voor nodig.

Het concept van het nieuwe platform is exact dat te bieden wat moderne datacenters nodig hebben. Dit betekent een snelle, eenvoudige en efficiënte oplossing, die de noodzakelijke flexibiliteit heeft zich aan te kunnen passen aan de toekomstige ontwikkeling van IT-infrastructuren. De lancering van 'Solutions for IT' zet de 'Efficiency zonder compromissen'-filosofie van Emerson Network Power om in realiteit: volledige bescherming van de bedrijfskritische continuïteit van datacenters zonder impact op de rekencapaciteit.

De geïntegreerde oplossing SMBA-0020 is een goed voorbeeld van het uitgebreide 'Solutions for IT-portfolio'. Deze voorziet in vier racks om servers tot 1,5 kg per rack te hosten. Ieder rack bevat naast kabelbeheer voor betere routering van stroom- en datakabels een 10 kVA Liebert GXT2 UPS, aangesloten op stroomverdelingsunits. Laatstgenoemde distribueert stroom met in totaal 120 C13 contactdozen en 32 C19 contactdozen naar servers en IT-componenten. De oplossing biedt ook een effectieve koeling met de Liebert CRV tussen de racks en een capaciteit van 5 KW tot 35 KW. Deze oplossing is uitgerust met een Digital Scroll-compressor, een geavanceerde technologie die exclusief beschikbaar is bij Emerson Network Power voor datacenters. Het geïntegreerde systeem biedt een maximale efficiency, eenvoudige installatie en de toonaangevende technologie van Emerson Network Power, een marktleider in bedrijfskritische continuïteit.

####

Over Emerson Network PowerTM

Emerson Network PowerTM, een divisie van EmersonTM (NYSE: EMR), is wereldwijd marktleider op het vlak van bedrijfskritische continuïteit: van grid tot en met chips voor telecommunicatienetwerken, datacenters, gezondheidszorg en industrie. Emerson Network Power biedt innovatieve oplossingen en expertise op het gebied van AC- en DC-power, precisiekoelingssystemen, geïntegreerde computing en power, geïntegreerde racks en supplementen, powerswitching, beheer van infrastructuur en connectiviteit. Alle oplossingen worden wereldwijd ondersteund door Emerson Network Power-servicetechnici. De Liebert AC-, precisiekoelings- en monitoring-producten en -diensten van Emerson Network Power bieden efficiëntie zonder compromis (Efficiency Without Compromise(TM)). Klanten optimaliseren hiermee hun datacenterinfrastructuur, besparen zo kosten en realiseren een hoge beschikbaarheid. Voor meer informatie: www.Liebert.com, www.EmersonNetworkPower.com of www.Eu.EmersonNetworkPower.com.

Over EmersonTM

Emerson (NYSE:EMR), gevestigd in St. Louis (VS), is toonaangevend in het samenbrengen van technologie en engineering in innovatieve oplossingen voor klanten in industriële, commerciële en consumentenmarkten. Het bedrijf levert deze oplossingen vanuit diverse divisies als noodstroomvoorziening, procesbeheer, industriële automatisering, klimaattechnologie en 'appliance & tools'. De omzet in het fiscale jaar 2009 bedroeg 20,9 miljard dollar. Voor meer informatie bezoek www.Emerson.com.


---




Ingezonden persbericht