Mad4Sports evenement Brummen voor fonds gehandicaptensport


25 t/m 27 juni 2010 komt Brummen in actie voor het fonds gehandicaptensport

BRUMMEN, 20100621 -- Van vrijdag 25 tot en met zondag 27 juni 2010 vindt een nieuw mega-evenement plaats nabij sportpark De Hazenberg in Brummen. Onder de titel `Mad4Sports' worden drie dagen lang veel activiteiten georganiseerd met als centraal doel: steun voor de gehandicapte sporter. De opbrengst van het evenement komt namelijk volledig ten goede van de stichting Fonds Gehandicaptensport. Reden dus voor een ieder om nu aan te haken bij dit evenement.

De organisatie van Mad4Sports ligt in handen van de stichting Mad4Events. Deze organisatie organiseerde in 2009 ook het succesvolle evenement Mad4Kika (het glazenhuis op het marktplein). Hierbij werd bijna 40.000 euro voor de stichting Kika opgehaald. Dit jaar staat dus de gehandicapte sporter centraal en zijn de stichting Rhienderoord, Sportcentrum Hippmann, Zwemvereniging De Spreng, Stichting Welzijn Brummen en uiteraard het Fonds Gehandicaptensport partners bij de organisatie van dit grootschalige sportevenement. Op de website www.mad4sports.nl leest u hier meer over.

Kinderen nemen een belangrijke plek in bij Mad4Sports. Voor hen zijn vele gave dingen te doen zoals sport- en spelmiddagen, voetbalwedstrijden onder leiding van topscheidsrechter Erik Braamhaar en discozwemmen bij zwembad Rhienderoord. Ook volwassenen kunnen sportief aan de slag. Doe bijvoorbeeld mee aan Brummense roeikampioenschappen bij sportschool Hippmann of leg in sportzaal Rhienderoord een echt `rolstoelparcours' af. Zaterdag 26 juni start om 20.00 uur een drie uur durende spinningmarathon. Doe mee en zamel geld in voor het goede doel. Het sponsorformulier vindt u op www.mad4sports.nl.
Sportclinics met toppers
Ook vinden er vooral zondag 27 juni vele sportclinics plaats waaraan je kunt meedoen een team van 10 tot 15 personen. De clinics duren van 13.30 tot 16.15 uur. Er is een basketbalclinic van Henk Pieterse, een Boksclinic van Pedro van Raamsdonk, een Spinningclinic van Carel Kraaijenhagen en een clinic speerwerpen van Monica Kindervaten en Mariët Voskamp.

Uitslag Big Brummense Diet
Op vrijdagavond is om 19.00 uur de uitslag en prijsuitreiking van Big Brummens Diet. Zo'n 25 personen startten op 21 april een intensief programma om kilo's kwijt te raken. Ze maakten kennis met verschillende manier van bewegen, koken, eten en sporten. De deelnemers hebben zoveel mogelijk sponsorgeld binnen gehaald voor elke kilo die zij kwijt raken. Benieuwd naar het resultaat? Kom dan op vrijdag om 19.00 uur naar het podium voor sportcentrum Hippmann en Zwembad Rhienderoord.

Informatie en muziek
Er zijn er gedurende het weekend vele bands en muzikanten die belangeloos spelen voor het goede doel. Het volledige programma kun je lezen op de website www.mad4sports.nl, maar de lijst met optredende bands is als volgt:
- Vrijdag: Original Sin, Mary had a little band, Break Sound Hurricane, Move Your Mind en Silhoutte.
- Zaterdag: Apeldoorns Matrozenkoor, Shantykoor De IJsselboei, Peggy Mays, Fuse, Goldfever en Rockaholic.
- Zondag: Tears in a glorius sky, The Doots, Yen Harley en Free Fall.

Marktkraam huren
Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur is er een gezellige markt! Hiervoor zijn nog kramen te huur voor ¤ 35,00 de opbrengst van de kramen is voor het fonds gehandicaptensport!

Uw bijdrage?
U bent van harte welkom het (gratis) evenement bij te wonen. Kijk voor alle informatie op de website www.mad4sports.nl. En voor uw bijdrage aan dit evenement (en dus aan het goede doel, het fonds gehandicaptensport) is een nummer van groot belang. Het rekeningnummer van Mad4Sports: 1491.37.958 t.n.v. Mad4Events.





Ingezonden persbericht