Ingezonden persbericht



TYPO3 Gebruikersdag: congres voor TYPO3 eindgebruikers en ontwikkelaars

Op 25 juni 2010 vindt de jaarlijkse TYPO3 Gebruikersdag plaats; het jaarcongres voor TYPO3 eindgebruikers en ontwikkelaars. Voor de zesde keer alweer wordt de Nederlandstalige TYPO3 Gebruikersdag georganiseerd. De organisatie bestaat deze keer uit alterNET, Redkiwi, TU Delft, en Doesburg.biz.

Dit jaar besteedt het programma voor het eerst veel aandacht aan de mogelijkheden van TYPO3 voor eindgebruikers. Voor ontwikkelaars is er natuurlijk van oudsher ook veel te weten te komen via de developers track.

Het evenement wordt gehouden in de Aula van de Technische Universiteit van Delft. Een eveneens enthousiast gebruiker van TYPO3.

Het evenement is bij uitstek de gelegenheid om kennis te maken met de belangrijkste spelers uit de Nederlandstalige TYPO3 community. Wellicht kent u ze van naam via Twitter, de TYPO3 mailinglist of van documentatie. Ook is er die dag de mogelijkheid om een gecertificeerd TYPO3 Integrator te worden door het afnemen van een certificeringsexamen. Hiervoor is een aparte registratie nodig.

Programma TYPO3 Gebruikersdag

Het programma van de TYPO3 Gebruikersdag 2010 is onderverdeeld in een gebruikerstrack en een developerstrack. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:


* Zoekmachine optimalisatie voor TYPO3

* Conversie verbeteren met optimaal content beheer in TYPO3
* Oplossingen voor geavanceerde TYPO3 omgevingen via een OTAP straat
* SharePoint en TYPO3: optimaal gebruik van enterprise oplossingen
* iDeal betaalsysteem implementeren in TYPO3
* extensies ontwikkelen op basis van Extbase en Fluid

Via de website van de TYPO3 Gebruikersdag op www.t3ug.nl is meer informatie te vinden over dit jaarcongres.

Noot voor redacties



Ingezonden persbericht