Dries Mertens (FC Utrecht) ontvangt Oranjesupporters thuis


UTRECHT, 20100625 -- Dries Mertens, de Belgische middenvelder van FC Utrecht en winnaar van de Zilveren Schoen 2010, heeft een aantal Oranjesupporters thuis uitgenodigd om samen het WK-duel Nederland - Kameroen te kijken. In het kader van de 'Jup Holland Jup' campagne van bierbrouwer Jupiler was Joost Hoppe de gelukkige winnaar van deze unieke voetbalavond en is samen met een stel vrienden bij Dries op bezoek gegaan. Tijdens de late uitzending van Villa Oranje op RTL7 wordt vrijdagavond een impressie van deze gebeurtenis uitgezonden.

"Ik vind Oranje erg mooi om mee te maken, dat leeft ontzettend hier", aldus Dries Mertens. "Ik kijk alle wedstrijden met vrienden, of ik nu in België of in Nederland ben. Het is ook een leuke ervaring om dat met een stel echte Oranjefans te doen zoals afgelopen avond. Natuurlijk draag ik ook de Rode Duivels een warm hart toe, maar omdat ik al een paar jaar in de Nederlandse competitie speel, ben ik zeker ook Oranjefan. En omdat jullie fan van ons Belgische Jupiler zijn, doe ik graag wat terug !"

De actie is mogelijk gemaakt door bierbrouwer Jupiler, het officiële bier in de Benelux tijdens het Wereldkampioenschap Voetbal 2010. "Jupiler wil de echte Oranjefan tijdens het WK unieke voetbalbelevenissen bieden" zegt Kevin Vonckx, marketingmanager Jupiler. "In samenwerking met RTL7 hebben we de mooiste Oranjetempels van Nederland in het zonnetje gezet en met de voetbalavond bij Dries Mertens thuis hebben we Oranjefans de kans geboden om bij een echte topvoetballer thuis te genieten van Oranje."





Ingezonden persbericht