Gemeente Den Helder

Wie verdient volgens u de Gemeentelijke Sporttrofee? 2010-02-12

Het Sportgala is dit jaar op vrijdag 25 juni. De gemeente wil dit jaar nog uitgebreider aandacht besteden aan al die vrijwilligers die sporten in Den Helder mogelijk maken. Daarom worden nu álle kandidaten die worden aangemeld voor de Sporttrofee uitgenodigd om het Sportgala als onze gast bij te wonen. Wie dit jaar als winnaar wordt gekozen, blijft tot het laatste moment een verrassing.

Geef al die hardwerkende vrijwilligers bij uw vereniging of sportorganisatie dus op, en bezorg hen een leuke avond tijdens het Sportgala! Aanmelden kan tot 15 maart.

Op vrijdag 25 juni 2010 wordt tijdens het Sportgala in De Kampanje de jaarlijkse Parade der Kampioenen gehouden en worden de gemeentelijke sportonderscheidingen uitgereikt. Dit jaar gaat het om de Sportprijs en de Sporttrofee. Voor de Sportprijs (voor de sporter(s) van het jaar), selecteert de jury zelf de kandidaten, maar voor de jaarlijkse Sporttrofee kunnen burgers, organisaties en verenigingen kandidaten voorgedragen.

Stuur ons uw aanmelding(en) met uw voordracht en de volgende gegevens:


- Naam, adres en telefoonnummer van de voorgedragen persoon, personen of organisatie.


- Een motivatie voor de voordracht. Waarom verdient de voorgedragen persoon of organisatie de trofee?


- Naam, adres, telefoonnummer en eventueel e-mail adres van uzelf (om eventueel nadere inlichtingen te vragen).

Stuur uw aanmelding vóór 15 maart 2010 naar:

Gemeente Den Helder, afdeling OW&S

t.a.v. M. Hagedoorn

Postbus 36

1780 AA Den Helder

(op de enveloppe `vertrouwelijk' vermelden).

e-mail: mbw@denhelder.nl

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met mevrouw M. Hagedoorn, gemeente Den Helder. Telefoonnummer: 0223-678417, maandag t/m donderdag tussen 9.00 uur tot 13.30 uur.

E-mail mbw@denhelder.nl .