Gemeente Anna Paulowna

Veteranen in het zonnetje


De gemeente Anna Paulowna zet op vrijdag 25 juni haar veteranen in het zonnetje tijdens de vijfde Polderse veteranendag. In Het Wapen van Holland in Anna Paulowna kunnen de veteranen uit de polder elkaar ontmoeten, herinneringen ophalen en ervaringen delen.

Oproep
Alle 232 veteranen in de gemeente Anna Paulowna die Defensie heeft geregistreerd, hebben een uitnodiging ontvangen. De bijeenkomst is echter ook bedoeld voor veteranen woonachtig in de gemeente Anna Paulowna die door welke reden dan ook niet zijn geregistreerd en die geen uitnodiging hebben gekregen. Wilt u de bijeenkomst bijwonen, neem dan contact op met Monique Tesselaar, tel. (0223) 53 61 00, of stuur een e-mail aan haar.

Veteranendag.nl
Naast de lokale veteranendag op vrijdag 25 juni is op zaterdag 26 juni de zesde landelijke Veteranendag in Den Haag. De dag vormt een eerbetoon aan de ruim 100.000 veteranen die Nederland op dit moment telt: van Tweede Wereldoorlogveteranen tot militairen ingezet bij recente vredesmissies. Een belangrijk maatschappelijk doel van de Veteranendag is om de erkenning en waardering van de Nederlandse samenleving voor de veteranen te bevorderen. Ga voor meer informatie over de Nederlandse Veteranendag naar www.veteranendag.nl.