Ingezonden persbericht


Variatie op Midzomermarkt in hartje Franeker

Op vrijdag 25 juni is er van 14.00-21.00 uur een gezellige Midzomermarkt in hartje Franeker. Ruim 80 standhouders presenteren een breed assortiment en een grote variëteit aan diverse producten. De Midzomermarkt in Franeker is altijd een feest op zich. Gezellig wandelend over de markt is er van alles te vinden: ambachtelijke- en oosterse lekkernijen, trendy kleding, antiek, curiosa, vers fruit, woonaccessoires, sieraden, boeken, lederwaren, huishoudelijke artikelen, enz.

Naast veel nieuwe spullen zijn er ook artikelen uit moeders- en grootmoeders tijd te bewonderen zoals antiek, curiosa, leuke hebbedingentjes en verzamelobjecten. Zo is een speciale stand met veel oude schoolplaten en waar alle nostalgische Verkadealbums van Jac. P. Thijsse en andere plaatjesalbums kunnen worden bewonderd, gekocht, verkocht, geruild en getaxeerd. Iedereen wordt aangeraden verzamelwaar als Tovervisje, Flipje, auto albums, (voetbal) plaatjes, enz. naar deze stand te nemen om de waarde ervan te vernemen of het materiaal te verkopen.

De Franeker terrassen staan klaar om een ieder van een drankje en een hapje te voorzien. Door de jaren heen is gebleken, dat de Midzomermarkt Franeker een grote publiekstrekker is voor de gehele regio. In het verkeersvrije centrum zullen muzikanten de sfeer verhogen en Ronald Klok, actief als vuurspuwer en clown, komt met een heus kindertheater. Breng zeker een bezoek aan deze gevarieerde markt in Franeker. De toegang is gratis.

Vrijdag 25 juni 2010 FRANEKER - MIDZOMERMARKT Centrum 14.00-21.00 uur. Info: BenG Evenementen tel. 0517-418117.
Email: info@bengevenementen.nl
Site: www.bengevenementen.nl




Ingezonden persbericht